liberinteleorman.ro

Plus/Minus: Iulian Șuică și Alexandru Neacșu

23 septembrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

iulian suica+ Iulian Șuică a luat act de criticile noastre la adresa consilierilor județeni care nu cuvântează în CJ sau nu au niciun imbold în a se implica activ în proiectele pe care le aprobă și le-a spus colegilor că nu ar strica să-și ducă microfonul la gură mai des. Dacă tot s-a apucat să grăiască în plen, consilierul a avut și o intervenție punctuală care viza un punct aflat pe ordinea de zi a celei mai recente ședințe.

Noi considerăm că trezirea este de bun augur și apreciem, cu un plus, interpelarea lui Iulian Șuică, având un sentiment de încredere că atitudinea nu este doar un avânt de moment, până ce îi va trece rândul la analiza din cadrul rubricii ”Sunt ales, dar mă (t)ratez”.

neacsu–  Alexandru Neacșu este, aparent, un personaj impunător. Domn profesor, așa cum i se adresează mai toată lumea, inclusiv colegii din Consiliul local Alexandria, nu pare să aibă accese necontrolate, nici imbolduri de a da atacuri sub centură sau, mai grav, gânduri care i-ar păta etica. De fapt, se pare că domn profesor Alexandru Neacșu a lăsat repetent un școlar, deoarece acesta a făcut mișto de el (în urmă cu mult timp). Acesta i-ar fi spus răspicat elevului, în clasă, că nu a uitat afrontul tatălui, primar într-o comună din Teleorman. Altădată, mai spun sursele noastre, vinu’ a fost acru, iar consecințele le-a trăit nepotu’! Pentru acest comportament, primește un minus de la noi, alăturat speranței că va redeveni filosoful pe care l-am apreciat.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Grijulia Cătălina cere explicații miniștrilor

Următorul articol

Olguța Șefu rămâne director la Protecția Copilului Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică