liberinteleorman.ro

Plus/Minus – Ică Calotă/Liviu Dragnea

19 decembrie 2015

Monica Vasilescu

ica calota florica+ Ică Florică Calotă face strategii. El stă la masă și cu PSD, și cu PNL, cele două partide care ar putea aranja cărțile la alegerile din 2016, astfel încât să mai prindă și el un loc public pe undeva. El ar avea două variante, spun sursele noastre: să treacă în fruntea liberalilor și să obțină un loc la parlamentare ori să rămână la ALDE și să negocieze pentru un post de vicepreședinte la CJ. Dacă ar fi să meargă ”pe mâna” fraților liberali, Ică este de părere că s-ar rupe. Nu în sensul că nu l-ar susține, ci pentru că Eugen Pîrvulescu și Cristi Barbu, liderii PNL-ului de astăzi, ”au mai multă șmecherie decât el”, cităm din auzite. Mai repede, Ică s-ar încrede în PSD, care are cele mai mari șanse de a putea purta negocieri pentru cele două funcții de vice, de aia stă atât de mult în preajma lui Adrian Simionescu și cântă în strună partidului în jurul căruia s-a aflat cam tot timpul. Pentru prudență politică, noi îi acordăm un Plus în această săptămână, fiindcă a învățat că în viață nu primești niciodată ce meriți, ci doar ce negociezi.

dragnea– Liviu Dragnea și-a făcut Cod de etică în partid, deși spune senin că ”PSD este curat”. Știm că e rizibil aspectul, dar ipocrizia nu are sfârșit la baroni. Așadar, pe lângă faptul că nu ar mai trebui să aibă de-a face cu instanțele, candidații PSD nu au voie să utilizeze în scop personal funcţiile şi demnitățile politice, nu vor profita de funcţia politică pentru a exercita presiuni – temporare sau de durată asupra colegilor/organizaţiei locale în forţarea unor decizii care să contravină legii, interesului public, liniei generale a partidului, a agendei politice a acestuia sau intereselor comunității. Dacă a uitat Dragnea, îi amintim noi, cu articole pe care organele de cercetare nu le-au luat, încă, în seamă, toate matrapazlâcurile comise în decursul timpului, pe care presa a tot bătut monedă în ultimii ani și care îi combat punct cu punct normele de conduită impuse recent. În aceste condiții, nu ar fi de bun simț ca Dragnea să înceapă cu el? Nu de alta, dar e ca și cum Cicciolina și-ar fi făcut mănăstire.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Ica Calota este un politician din rasa Lisandru Iliescu, Niculicea Zurinel, Dan Pupescu, Gilie Galan, adica fostii tzukalari ai mamutului ot Peretu, Marus Almajanu!Asta spune tot…din cand in cand este bine sa ducem tomberonul la groapa de gunoi!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Copii creativi pentru un viitor mai bun!

Următorul articol

CAS a verificat Spitalul Județean Teleorman. Medicii sunt buni de plată!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică