liberinteleorman.ro

Plus/Minus – George Dumitrică și Gabriel Nădrag

9 martie 2017

Monica Vasilescu

+  George Dumitrică biciclește la Roșiori

Nu sunt mulți oameni care au făcut sau fac politică în Teleorman despre care putem spune cu mâna pe inimă că și-au făcut treaba și și-au păstrat verticalitatea. De politicianul George Dumitrică ne amintim mereu ca fiind singura voce credibilă din PNL Teleorman care, în parteneriat oficial cu PSD fiind, s-a revoltat cu toate forțele contra lui Dragnea. Dar, ca aproape toți oamenii de bine, Dumitrică nu mai face politică în Teleorman, alegând alte domenii care să-i satisfacă impulsivitatea. Cu toate că-și face viața la București, George nu a uitat de locul natal și se întoarce la Roșiori cât de des poate. El se implică și astăzi în activitățile sportive pe care le-a susținut ani la rând, cum ar fi cea legată de biciclit, iar consecvența sa chiar merită un plus cu felicitări!

 

-Gabriel Nădrag a schimbat macazul

Politicianul de tip nou Gabriel Nădrag părea omul care își dorește să abordeze o atitudine diferită în politica locului și nu cel care intră în jocuri de culise de dragul mirajului. Și tot așteptând noi de la Nădrag dovezi de normalitate într-o politică îmbibată de ciudățenii, aflăm că Nădrag nu are doar freza lui Băsescu, dar defilează și cu metodele lui, adică, dacă interesul o cere, se descotorosește de apropiați precum fostul președinte de păr. Așa de ușor a ales Nădrag să-i ia locul lui Titirișcă la organizația PNL Alexandria, iar pentru asta noi ne facem datoria de a-i da un minus în această săptămână, fără a exclude și altele viitoare, dacă Gabriel ne va mai uimi cu nădrăgiile lui.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Îndrăzniți să credeți că un fost paznic la primărie a ajuns prefect de Teleorman!

Următorul articol

Foștii angajați ai FRULEG și membrii Clubului “Femina” au celebrat împreună un 8 martie de neuitat

Cele mai recente articole de Actualitatea politică