liberinteleorman.ro

Plus/minus – Daniel Banu și Mioara Toțe

25 august 2015

Monica Vasilescu
daniel banu+ Consilierul județean de la PSD – Daniel Banu și-a însușit critica făcută de ziarul Liber în Teleorman în legătură cu vestimentația purtată  în cadrul ședințelor oficiale și a abordat o atitudine pozitivă în ceea ce privește comentariul nostru, poate un pic răutăcios la vremea respectivă. Pentru asta noi îi acordăm un plus, fiindcă nu mulți oameni sunt destul de înțelepți să prefere o critică folositoare în detrimentul laudei care îi trădează. Like, Daniel Banu!

perla

În această săptămână, îi acordăm un minus directorului Administrației Domeniului Public Alexandria, Mioara Toțe, care face legea bunului plac la Ștrandul Vedea, acordând beneficii apropiaților. Nu am găsit în regulament unde și cum se pot face rezervări la piscină, așa cum au procedat duminica trecută niște oameni de vază ai orașului, dar cu prima ocazie o vom suna pe doamna în cauză să mobilizeze angajații, să ne păzească și nouă câteva șezlonguri. Cu umbrelă.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Frații Râciu, unul arestat, celălalt eliberat

Următorul articol

Florescu: “Mulți spun că dacă Dragnea rămâne în peisaj, ei renunță la politică”

Cele mai recente articole de Actualitate