liberinteleorman.ro

Plus/Minus – Carmen Dan și Victor Drăgușin

22 martie 2017

Monica Vasilescu

+ Nici Carmen Dan nu mai suportă decadența…

În încercarea noastră, mai mereu eșuată, de a găsi normalitate printre decidenții publici, ne-am lovit de multe ori de sentimente nefaste din partea unora care nu au înțeles niciodată de ce avem noi pretenția să se comporte ei firește într-o epocă a anormalului general. Carmen Dan, acum ministru de Interne, probabil ne urăște pentru multele atenționări pe care le-am avut, în timp, la adresa ei, toate critici constructive am crezut noi. Dar în aceste clipe, în care nimic nu este mai uimitor decât decadența la care a ajuns Prefectura Teleorman, pe care Carmen Dan a condus-o mizând în primul rând pe imagine, avem senzația că și fosta prefectă este un pic de acord cu noi. Spunem asta pentru că, de când e ministru, a făcut eforturi să vină la manifestările publice pe care le-a considerat importante în Teleorman. I s-a părut de bonton să se prezinte chiar și la învestirea subprefectului Nelu Oprea, deși nu-l cunoștea prea bine. Totuși, când a venit vorba despre Florinel Dumitrescu – prefect, și ei i s-a părut prea de tot și nu l-a ”blagoslovit” personal. De data acesta o înțelegem și îi dăm și un plus știind că ea, în esență, nu e un om rău, dar a ales o modalitate greșită de promovare.

– Victor Drăgușin i-a luat firma lui Titirișcă

Nu vă îngrijorați, Victor Drăgușin nu s-a apucat de afaceri, că lui i-a plăcut întotdeauna să lucreze pe banii statului. Firma la care ne referim este inscripția pe care Florin Titirișcă, în calitate de consilier, a agățat-o deasupra cabinetului său, situat în centrul Alexandriei, pentru a-i atenționa pe cetățeni că acolo este un loc în care se pot adresa alesului local. Plăcuța informativă a fost înlăturată de consilierul local, după ce primarul i-a transmis că nu are autorizație de construcție pentru ea, iar Florin Titiriscă s-a conformat, până să-i trimită și executorii în misiune. După ce am râs copios de atitudinea unui Drăgușin de nerecunoscut în zilele noastre, ne luăm inima în dinți și îi vom acorda un minus și cu această ocazie, știind precis că nu-l afectează cu nimic o nouă bilă neagră de la noi, care suntem, în definitiv, niște cetățeni ai Alexandriei. Și tot în această calitate, vom verifica discreționar câți dintre cei care au firme în centru dețin și autorizație de construcție în acest sens, pentru că avem aceeași dorință arzătoare pentru dreptate precum primarul nostru.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Visul teleormănean

Următorul articol

Cupa Presei la Tir și-a desemnat învingătorii

Cele mai recente articole de Plus/Minus

Plus/Minus

Monica Vasilescu +  ITM Teleorman s-a trezit! Ziarul Liber în Teleorman a tot scris despre abuzurile de nedescris petrecute cu angajatele de