Plus/Minus: Carabet și Drăgușin

în Politica altfel

Monica Vasilescu

+ Carabet a pierdut frumos

carabetVă mai amintiți de Adrian Carabet, candidatul PNL pentru Primăria Videle, liberalui scos din jobenul lui Militaru peste noapte să-i țină locul la candidatură? Cei din zona Videle sigur nu l-au uitat. Pentru că Adrian nu a făcut acolo doar politica liberală, ci și pe cea socială, și le-a mai dat amărâților câte-o pungă cu de toate pentru a-și aduce aminte de el la nevoie. Chiar dacă ziarul Liber în Teleorman l-a criticat în diverse împrejurări pe Carabet pentru atitudinea de om bun în spatele căruia a stat la un noment dat interesul electoral, nu putem trece cu vederea atitudinea sa din prezent. Spre deosebire de Lucian Militaru, care nu mai are de-a face cu partidul după ce a ieșit din cărțile oricărei funcții de soi, Adrian Carabet și-a asumat înfrângerea și a rămas alături de partidul care l-a făcut celebru. Mai rar o asemenea atitudine, de aceea, noi credem că merită un mare Plus și încrederea că va face acte de caritate în continuare!

dragusin-Drăgușin stă prost cu asumarea

Primarul de la Alexandria nu a fost niciodată un tip care să spună lucrurilor pe nume, exact așa cum le crede. De la Victor Drăgușin am aflat mai tot timpul opinia partidului său ori o variantă proprie destul de editată în spațiul public, numită de unii diplomație. Desigur, Drăgușin este un diplomat prin definiție, dar la primărie, atunci când vine toată Alexandria peste tine ca să nu mai stea 20 de minute la pod, este necesară o atitudine bărbătească. O comportare în care să numești vinovați, să găsești soluții și să le pui în aplicare cu rapiditate. Ce face Drăgușin în problema extrem de complicată a podului? Arată presei o adresă a Companiei Naționale de Drumuri și spune că nu are nicio implicare în șantier, că lucrarea aparține instituției naționale. Fără nume, fără fapte, doar cu regrete. Iar aceste regrete nu le fac șoferilor trecerea mai ușoară spre sau dinspre București. Ei au nevoie de vinovați și de drumuri. Minus!

1 Comment

  1. Domnul Drăgusin are destule realizari în cele 3 spre 4 mandate de primar ( nu mai știu de viceprimar câte mai sant) . Realizările sale sant: beculete , panseluțe, banculete , și un afiș înfipt în lanul de grâu – cu Parc Industrial! -super tare. Domnule primar lipsesc proiectele mari și utile cu desăvârșire! Încă doua mandate și inventați meseria de primar!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*