liberinteleorman.ro

Plus: Nicolae Bădănoiu își vede de campanie într-un mod decent

25 mai 2016
Advertisement

Monica Vasilescu

nicolae badanoiuLa Videle, până acum e liniște totală, deși mulți se așteaptă în ultimele zile ale campaniei sau chiar în ziua alegerilor să se genereze un spectacol de toată frumusețea, așa cum s-a întâmplat la mai toate scrutinele electorale în care a fost implicat Militaru. Cu toate că este conștient de garda fostului primar, Nicolae Bădănoiu își vede liniștit de campanie. El merge din casă în casă și stă de vorbă cu oamenii pentru a le prezenta ideile sale pentru viitorii ani. Decența se remarcă la Bădănoiu la modul general. El nu se laudă prin toate televizoarele cu reușitele sale, nu scrie pe Facebook despre fiecare întâlnire cu electoratul și nu intră în discuții sterile cu toți cei care îi cântă Prohodul pe internet. Atitudinea primarului Nicolae Bădănoiu ne face să-i acordăm un Plus în această săptămână, pentru că ne conferă un sentiment de încredere că mai există un strop de normalitate în Teleorman. Chiar și la PSD.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

12 Comments

 1. Extraordinar!Acest om este trimis in judecata de DNA pentru complicitate la luare de mita si voi ii dati un plus pentru decenta!Decenta avea daca se retragea din cursa electorala.Voi trambitati peste tot ca in Teleorman nu se face nimic din cauza politicienilor corupti si incapapabili,iar acum laudati un om care a mintit cu nerusinare inclusiv la televizor ca nu are dosar penal.Ar trebui sa avertizati alegatorii sa nu il mai voteze pentru ca e penal!Dar nu, voi o tineti langa ca e decent.RUSINE LIBER IN TELEORMAN!

  • Minti si dezinformezi,stimabile..domnul Badanoiuare prezumtia de nevinovatie..s a dispus neinceperea urmaririi penale..este dovedit ca este curat si nevinovat,fost.viceprimar este acuzatul si cel ce a luat mita..a vrut sa-l traga pe domnul primar in noroi si nu a reusit..! Sa va fie rusine voua,care vorbiti fara sa adormiti si vedeti numai interesele proprii..mafia vrea iar la conducerea orasului..12 ani nu ati miscat nimic..nemernicilor

 2. Domnule Nicolae,daca n-ati observat datorita acestui primar „corupt” si cu „dosar penal” a evoluat orasul nostru! Nu cred ca ati observat parcul cu locuri de joaca noi amenajate ,parcarile asdaltate,stalpii de iluminat de la cimitir pana in cartierul alatura si mult altele care acest primar „corupt” le-a facut! Ati spus despre acest primar ca are dosar? Este o inventie a contracandidatilor dumnealui! Si daca ar avea este datorita tot contracandidatilor care-l trag in noroi! Eu zic ca acest primar a facut multe pentru oras si cred ca o sa mai faca multe altele dar datorita unor oameni ca dumneavostra usor influentabili orasul nostru o sa ajunga iar un oras de”nimic”! Pe cine doriti sa puneti primar pe un om care „cara gunoaiele” din curtile oamenilor pentru voturi? Pe acest primar doriti sa-l alegeti? BRAVO primarului NICOLAE BADANOIU pentru lucrurile frumoase facute pentru acest oras!#CoruptiaUCIDE!

 3. Nu se lauda cu realizarile sale pt ca nu are nici una, iar intalnirile cu electoraul sunt de fiecare data imortalizate de doamna Gina Frumosu, regasindu-le pe Facebook ul acesteia.

 4. Este o mare disperare a lui Carabet și a lui Militaru , au început sa răspândească noaptea hârtii pe la blocuri ca Badanoiu a fost trimis în judecata, hârtii scoase la calculator și trecuta data curenta, sa inducă lumea în eroare, oamenii nu sunt chiar asa de naivi.

 5. Cum poti domnule sa spui ca a facut ceva daca e trimis in judecata de DNA pentru coruptie?Eu inteleg ca sunteti de partea lui Badanoiu ,dar sa incercati sa prostiti oamenii ca nu are dosar penal e hilar atat timp cat exista un comunicat oficial al DNA in care se spune clar ca e trimis in judecata ,,inculpatul Badanoiu Nicolae ,primar al orasului Videle pentru infractiunea de complicitate la luare de mita”.Mita e coruptie daca nu stiati. Si daca tot sunteti atat de informat de ,,realizarile lui Badanoiu” spuneti sa cat au costat acestea ca sa vedeti ce inseamna coruptie.600 de metri de asfalt=6 miliarde, doua parcari=6 miliarde, doua terenuri de fotbal=5 miliarde,si lista poate continua.Sau a luat reteta de la MILITARU care a placat blocurile din oras cu 200 de lei metru patrat atunci când particularii placau cu 50 lei metrul?

 6. Va mulțumim doamnelor, în numele Videlenilor , pentru acest articol , ce merita nota 20 . Noi Videlenii susținem Nicolae Badanoiu pentru că este cinstit, gospodar, si ii pasa de noi. Deocamdată nu are contracandidat în cursa spre încă un nou mandat, ceilalți sunt numai acuzanti si lăudăroși, amenințători, niste bazauni, si in final ei sunt penalii. Hoții strigă cinstitii. Succes dle Badanoiu pentru următorii patru ani!

 7. Cum poți să spui : ,,A făcut parcări , a asfaltat , a realizat iluminatul public” ! A făcut cumva din buzunarul propriu ? Sunt lucruri normale intr-o societate normală , lucruri ce pot fi realizate fără a poseda ,,o inteligență remarcabilă”.. Bugetul se construiește pe lucruri palpabile ,pe încasări din taxe si impozite , pe sume din cote defalcate , etc… Niciun proiect din fonduri europene nerambursabile sau cu cash colateral nu a fost accesat în ultimii 4 ani . De ce ? ! Dacă în viitor vom folosi sume tot pentru parcări si borduri ( nu ca nu ar fi necesare, si oricum nu-ți trebuie cunoștințe economice să-ți dai seama că de acolo se ciupește câte o mașină de nisip, ceva ciment si alte ,,produse” necesare construirii unei case …) orașul nu se va dezvolta. Din păcate, Bădănoiu , nu poate ! De ce ? Simplu: atât poate ! Înconjurat de ,,fake-uri”
  (ipochimene) care nu pot degaja decât incompetenta , agresivitate,arogantă….Si referitor la prezumția de nevinovăție,ea există..Dar din punct de vedere moral ? Oare se va mai găsi cineva din afara orașului să încerce să investească câtuși de puțin pentru crearea câtorva locuri de munca știind că Primarul si Viceprimarul sunt trimiși în judecată pentru complicitate la luare de mită și luare de mită ? După 26 ani este o pată de rușine pe ,, obrazul orașului” Nu știm cine este șpăgarul sau spăgarii ! Poate nu este niciunul (teoria….conspirației). Dar un lucru îl știm sigur : Viceprimarul a fost ales de ,ei” , cei care au vrut să facă majoritatea. Si ca să fie ,, tacâmul complet” au mai făcut două , trei, transferuri . Când accepți trădătorii, să fii convins că ești la rândul tău un mare trădător (a se citi…. nemernic). Nu poți să spui că ai făcut lucruri bune pentru concetățenii tăi. Nu poți avea aura de om cinstit când uneltesti împotriva altora . Nu poți să spui sau să-i pui pe alții să spună că ești cinstit când dai ,,cu pumnul in masă” pentru a da afară oamenii incomozi (cu personalitate)si a angaja ,, supuși”(pupincuriști). Nicio diferență între prezent si trecut…..Noi , va acordăm o bătaie în ,,PLUS” la puls ( de asta cred că aveți nevoie , d-le Bădănoiu )!

 8. Bai ,fraților ! Mai ușor! Schimbați subiectul! Control judiciar,trimis în judecata,……doar atât puteți? SUNTEȚI ÎN PANA DE IDEI ?Deveniți plictisitori. Nu am cunoștințe în domeniu dar nu am văzut în niciun comunicat al dna ca badanoiu a luat mita efectiv.Lasati instanță sa decida!
  Pana atunci Badanoiu o sa va bata măr pe 5 iunie
  Adios

 9. Pentru un videlean:
  Doar atat poate DNA, nu noi.Daca nu ai acces la internet sau poate stiinta accesarii lui , poti apela la cineva sa te ajute, si astfel vei vedea cu ochii tai ce ,, minciuni” debiteaza nenoricitii aia de procurori DNA.
  Cum isi permit ei ,niste prosti fara studii juridice sa trimita in judecata pe Badanoiu numai asa ca li s-a nazarit lor?
  EU CRED CA AR TRBUI SA LE SCRII SI LOR CE SCRII AICI, POATE, CINE, STIE………
  Sau poate sa ii reclami la ONU, penibilule!

 10. pt. Nicolae
  DACA BAGI IN SEAMA UN BOU,MAINE SE VA CREDE TAUR

  PS. CAUTA IN COMUNICATE SUBIECTUL SI PREDICATUL(DACA AI IDEE CE SUNT)

 11. ASTA E METEAHNA PSD-ISTILOR:ATUNCI CAND SUNT LA PUTERE,II TRATEAZA PE TOTI CU DISPRET .
  ATUNCI CAND SUNT CU MILOAGA DUPA VOTURI PUPA IN CUR PE TOTI.
  SUNT SIGUR, BAI VIDELEANUL LUI PESTE PRAJIT CA LUNA ASTA AI FOST CU MILOAGA PESTE TOT PRIN ORAS.
  AI VORBIT FRUMOS CU TOTI IN SPERANTA CA VEI PUTEA SA LINGI IN CONTINUARE LA OSCIORUL TAU MIC PE CARE TI L-A ARUNCAT SI TIE PSD-UL.
  IN MINTEA TA SEACA BINEINTELES CA TOTI SUNT BOI.NU TOATA LUMEA PUPA IN CUR UN PENAL ASA CUM O FACI TU .SI SUNT SIGUR CA I-AI ARATAT COMENTARIUL TAU LUI BADANOIU ZICANDU-I:
  SEFU ,EU SUNT ,,UN VIDELEAN”.V-A PLACUT CE I-AM ZIS LUI ALA? HAM HAM!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Carmen Dumitrescu a scris AVATAR – o carte despre iubiri platonice între oameni fără chip

Următorul articol

Minus! Dănuț Cuclea a descoperit Facebook-ul în campanie

Cele mai recente articole de Politica altfel