liberinteleorman.ro

Plus-Minus! Dănuț Cristescu și Alexandru Iliescu

1 august 2016
Advertisement

Monica Vasilescu

ionel danut cristescu+ Ionel Dănuț Cristescu este pe drumul cel bun. Știm că nu vă spune mai nimic acest nume, dar este necesar să aflați cine conduce Consiliul Județean Teleorman din plan secund. Ionel este vicepreședinte și și-a creat deja un loc special lângă Adrian Gâdea. Chiar dacă seamănă un pic la fizionomie cu Ionuț Neacșu, chiar și la prenume, pe aceștia nu-i leagă decât succedarea președinției TSD de la Alexandria și tinerețea. Despre Ionel Dănuț Cristescu, oamenii vorbesc de bine. Este un tânăr la locul său și nu impresionează prin atitudine extravagantă în public, deocamdată. De aceea, probabil, și Gâdea are încredere în a-i încredința activitățile administrației județene în perioada în care se va afla în concediu. Ca atare, Cristescu va prelua atribuțiile președintelui de CJ timp de 10 zile, iar noi îi dăm un Plus în această săptămână, în speranța că va profita de faptul că are la dispoziție mai multe posibilități de afirmare decât alți tineri de vârsta lui, mai ales că ar fi păcat ca prezentările viitoare ale apropiaților săi să se rezume doar la faptul că este ”băiat de treabă”.

alexandru iliescu– Alexandru Iliescu este un liberal abonat la funcții publice de vază, chiar dacă, uneori, nu au legătură una cu alta. Am putea crede că, în întreaga sa experiență publică, acesta a învățat din toate câte puțin și că deschide gura în cunoștință de cauză. Unde mai punem că ne așteptam și la o înțelepciune trainică din partea sa, acumulată în anii de viață pe care îi are. Totuși, Alexandru Iliescu, din postura de consilier județean, ne-a demonstrat că trecerea timpului nu este tot timpul un atu, ba, din contră, uneori poate fi un naufragiu. Asta a arătat consilierul județean din partea PNL la cea mai recentă ședință de consiliu județean, atunci când a făcut pe toată lumea să se închine cu ambele mâini, după ce a venit cu propunerea de a se face ”o măgărie” în acest caz și, după închiderea Direcției de Pază a județului, să se înființeze o altă societate, că se fac oricum destule ”măgării” în asemenea situații. Nu știm dacă liberalul a adoptat o asemenea atitudine stupefiantă în inerție sau din pură convingere, dar nouă ne-a dovedit din plin că poate fi şi tânăr la bătrâneţe.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Iliescu este un ANIMAL, un DOBITOC, un INFRACTOR , inca in libertate!!!Are probleme psihice enorme, de mult trebuia aruncat la hazna, numai o obeza Eliza, i-a facut un avorton!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

1-0 pentru Florin Titirișcă în CL

Următorul articol

DSP Teleorman – recomandări pentru populație

Cele mai recente articole de Politica altfel