liberinteleorman.ro

Plată dublă pentru dinozaurii lui Drăgușin

De zilele municipiului Alexandria, primarul Alexandriei – Victor Drăgușin a contractat, printre alte activități, și o expoziție de dinozauri pentru încântarea celor mici, care a primit încă de la început critici că este… pe bani. Asta cu toate că pentru prestațiile discutabile ale unora dintre artiștii chemați să urce pe scenă municipalitatea dă foarte mulți bani. În sfârșit, deși au acceptat plata pentru bucuria copiilor, mulți dintre părinții care au fost dispuși să-și însoțească micuții în periplul reptilelor, în prima zi au avut de așteptat câteva ore până la deschidere, deoarece expoziția a început cu o pauză. Acum, după câteva „săpături” ale consilierului local Gabriel Bulumac aflăm că expoziția lui Drăgușin e plătită de două ori din banii oamenilor. O dată plătesc cei care vor să o viziteze (10 lei copil și 15 lei adult) și încă o dată municipalitatea, care a prevăzut în bugetul public 75.000 lei pentru dinozauri.

„Dinozaurul politicii teleormănene, Victoraș “reconstructorul”, cel ce ține Alexandria pe loc de atâta amar de vreme, s-a gândit că ar fi bine ca în perioada zilelor municipiului să-și aducă frații în Parcul Pădurea Vedea. 🦖🦕🦎🐍➡️ Astfel că, a adus rapid o expoziție de dinozauri. O inițiativă buna la prima vedere, dar foarte costisitoare atât pentru buget, cât și pentru cetățeni. Expoziția NU este gratuită❗️➡️ Ba mai mult, această expoziție a fost bugetată cu 75.000 lei din banii destinați activităților culturale (din totalul de 2.556.000lei).

În plus, fiecare cetățean care dorește să viziteze expoziția trebuie să scoată din buzunar 10 lei pentru copil și 15 lei pentru adult. ➡️ În plus, acesta a pus la dispoziție în mod ilegal fondul forestier în scopuri de profit pentru un privat (ocupare fond forestier). Nu este prima dată când procedează așa, el a mai închiriat unor privați pădure pentru un parc de distracții cu plată. Lipsă de respect pentru lege! Jos cu Mega Dinozaurul din primărie! Așa NU!”, spune consilierul local Gabi Bulumac.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

COD PORTOCALIU de ploi în Teleorman

Următorul articol

Sume uriașe pentru promovarea lui Drăgușin

Cele mai recente articole de Actualitate