„Plăcuța suedeză”, amplasată la sediul PSD Turnu Măgurele

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Tot mai multe reacții vin din Teleorman, după rezultatul dezastruos al PSD la alegerile prezidențiale. Astfel, după ce la sediul partidului din Roșiorii de Vede s-a organizat un veritabil priveghi, cu sicriu, cruci și mesaje funerare, astăzi la sediul PSD din Turnu Măgurele a fost amplasată o „plăcuță suedeză”. Mesajul „Războiul hienelor M… PSD” a fost scris pe o pancartă care a fost lipită de poarta sediului partidului. Este deja a doua mutare de acest fel a teleormănenilor, frustrați după ani întregi în care PSD i-a tratat cu aceeași lipsă de respect, astfel că unii simt că e momentul ca, măcar simbolic, să le întoarcă „tratamentul”.

Cei care au trecut astăzi pe lângă sediul PSD din Turnu Măgurele au fotografiat plăcuța suedeză și au făcut glume pe marginea războiului intern pe care cei din PSD îl poartă în aceste zile. Mai mult, oameni din partidul social-democrat susțin că Viorica Dăncilă s-ar putea întoarce în Teleorman, în calitate de președinte al partidului.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

4 Comments

  1. Deci PNL ul a castigat alegerile si tot nu e destul? Pana acuma au dus un razboi sa dea jos PSD ul. De aia nu au putut rezolva probleme tari. De acuma incolo au sa incerce sa repare greselile facute de PSD. Iar in al 3lea mandat au sa se ocupe de normalizare.

    Deci cei de 40 de ani au sa fie strabunici pana isi revine tara

    • Nu e sarcina de la partid, coane. Mai e cite unul mai rau dintre toti cei jecmaniti fara mila…

  2. Si se mai spune ca alegatorii PSD-ului au Iq-ul scazut…Eu daca nu suport un anumit partid ma prezint la vot si-l sanctionez…E grav ca d-voastra ii prezentati pe respectivii ca niste eroi si-i mai si promovati.si pe urma ne miram de ce Romania e divizata.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*