liberinteleorman.ro

Piste pentru bicicliști ROȘII în Turnu Măgurele. Până unde merge iubirea față de PSD

Turnu Măgurele, un oraș situat în sudul României, pare să fi rămas în urmă cu privire la dezvoltarea infrastructurii sale de bază, în ciuda trecerii a 34 de ani de la Revoluția din 1989. Multe din străzile orașului sunt neasfaltate, canalizarea lasă de dorit și alte probleme edilitare creează dificultăți majore pentru locuitorii din zonă.

În ciuda neajunsurilor evidente, administrația publică locală pare să acorde prioritate altor proiecte, însă tot la nivel de mântuială. Recent, au fost realizate „piste pentru bicicliști”, care, în realitate, reprezintă doar trotuare vopsite în culoarea roșu – nuanța asociată Partidului Social Democrat (PSD), partidul primarului Dănuț Cuclea.

Aceste „piste pentru bicicliști” nu doar că nu rezolvă problemele legate de trafic ale orașului, dar creează și noi situații de primejdie. Ele reprezintă un pericol pentru cei care doresc să se odihnească pe băncile din parcuri, deoarece bicicliștii sunt acum obligați să treacă prin fața lor, crescând riscul de accidente sau incidente.

O altă problemă majoră este rezistența la condițiile meteo. Se pare că vopseaua folosită se șterge ușor în urma primelor ploi de vară, lăsând trotuarul fără marcaje și, implicit, fără „piste” pentru bicicliști. Această situație este departe de a fi ideală și poate crea confuzie și pericole pentru bicicliști și pietoni.

Oamenii din zonă au reacționat după ce fotografiile cu pistele au fost postat în online și spun că în loc să ofere soluții temporare și ineficiente, administrația locală ar trebui să investească în infrastructură durabilă și să vină cu soluții eficiente care să faciliteze utilizarea bicicletelor ca mijloc de transport în oraș. Cetățenii vor să se țină cont de nevoile reale ale comunității și să se adopte măsuri care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor în mod durabil și responsabil.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Generozitate în comunitatea Parohiei Trivale II: Pomenire și împărțire de mâncare pentru copiii nevoiași

Următorul articol

Atenționare meteorologică: cod galben de instabilitate atmosferică

Cele mai recente articole de Actualitate