liberinteleorman.ro

Pîrvulescu, suspect de infestare cu COVID-19, intră în auto-izolare, iar interacțiunile electorale sunt sistate

PNL Teleorman intră într-o perioadă de pauză, după ce senatorul Vergil Chițac a fost testat pozitiv pentru infecția cu COVID-19. Asta pentru că în acest moment, toți senatorii partidului sunt suspecți și vor fi supuși testelor specifice, la fel ca și membrii guvernului Orban. Practic, puținele teste destinate depistării virusului existente la nivel național vor fi acum folosite pentru depistarea infecției la politicieni.

Președintele PNL Teleorman este, la rândul lui, senator, astfel că, potrivit unui comunicat al partidului, Eugen Pîrvulescu va fi testat și va sta în auto-izolare toată perioada de 14 zile. Asta va atrage suspendarea tuturor acțiunilor programate de partid pentru perioada următoare.

„În consecință, facem cunoscut faptul că activitatea politică și acțiunile programate de către filiala județeană a PNL Teleorman sunt suspendate, pe o durată nedeterminată, pentru eliminarea oricărui potențial risc de contaminare. Totodată, președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pirvulescu, a hotărât ca organizațiile PNL să sisteze interacțiunile cu electoratul și să fie respectate întocmai măsurile autorităților pentru a se evita răspândirea virusului.”, se arată în comunicatul transmis astăzi presei.

Potrivit surselor noastre, suspiciuni de infectare există și cu privire la colegul de partid al lui Pîrvulescu, secretarul general adjunct al guvernului, fost primar al comunei Suhaia, Cristi Barbu. Și acesta va beneficia de testare în zilele care vin.

Advertisement

1 Comment

  1. Izolarea la domiciliu este o solutie simpla si eficace. Trebuie doar ca populatia sa inteleaga acest lucru si sa respecte intocmai regulile impuse. Ordine si disciplina, acestea sunt medicamentele care ne trebuie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

La centrul de carantină din Zimnicea s-a făcut curățenie: „În urma articolului din ziar au dezinfectat, au schimbat mâncarea și am făcut și noi duș!”

Următorul articol

INVESTIGAȚIE. Cum a ajuns un infractor consilier al primarului într-o comună fără primar

Cele mai recente articole de Actualitatea politică