Pîrvulescu a preluat oficial atribuțiile lui Almăjanu

în Actualitatea politică

Eugen PirvulescuCarmen Dumitrescu
De ceva vreme, spiritele în PNL Teleorman erau dezorientate. De când Almăjanu s-a retras temporar din politică pentru a-și remedia problemele de sănătate, liberalii teleormăneni priveau nedumeriți în jurul lor, pentru a-și identifica liderul. Însă, așa cum era de anticipat, situația s-a rezolvat în cursul acestei seri, când liberalii teleormăneni s-au întrunit în ședință și au votat, cu majoritate clară, preluarea atribuțiilor de președinte al organizației de către Eugen Pîrvulescu. Decizia nu este în niciun fel suprinzătoare, fiind știut de la început faptul că Almăjanu l-a perceput mereu pe Pîrvulescu într-o manieră favorabilă și nimeni nu se îndoiește cu privire la faptul că în decizia luată a contat și cuvântul liderului “de drept” al formațiunii politice.
Contactat pentru a confirma informația, Pîrvulescu a refuzat să comenteze, însă colegi de-ai săi, care au participat la ședință, au declarat că preluarea atribuțiilor de conducere de către Pîrvulescu este oficială și că nimeni nu se aștepta la o altă evoluție a situației.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*