liberinteleorman.ro

Petrecere la piscină pe ritm de zumba la Roșiorii de Vede

1 august 2017

Carmen Dumitrescu

Un stil de viață sănătos este, cu certitudine, unul activ. Și cum sportul are variate forme de manifestare, cei care doresc să trăiască și frumos, și activ au de unde alege. Zumba, însă, este o formă fascinantă de sport, pentru că reușește să pună laolaltă muzica, dansul și ritmul, pentru a îmbunătăți atât forma fizică, cât și starea de spirit a celor care decid să practice. Ei bine, în cursul serii de duminică, 30 iulie, a avut loc la Quadry Aquaventura din Roșiorii de Vede o petrecere la piscină, în cadrul căreia organizatorii au dorit să atragă atenția invitaților asupra importanței unui stil de viață sănătos, prin practicarea acestui sport, dar și să aducă laolaltă mai multe componente ale frumuseții: vestimentația, machiajul, hrana și dansul. Practic, petrecerea a fost, în subsidiar, o tentativă de informare pentru teleormăneni și ea a reușit să își atingă obiectivul din plin. Numărul mare de participanți, dar și momentele artistice, au dat evenimentului culoarea și armonia necesare, pentru ca seara să rămână una de neuitat.

Nicoleta Dina, despre care noi am mai scris, căci pasiunea ei pentru creația de bijuterii hand-made a reușit să se facă cunoscută în județ de-a lungul vremii, s-a numărat printre organizatori și a încercat să se implice cât mai mult în transmiterea unui mesaj legat de importanța sportului și eleganței. Astfel, evenimentul a debutat cu o paradă de modă, creațiile vestimentare fiind semnate de Fashion Concept, iar frumoasele tinere care au defilat au avut rochiile accesorizate de bijuteriile Nicoletei, impresionante prin colorit și originalitate. Apoi, cei de la trupa Euroton au purtat invitații pe ritmurile unor piese celebre într-o atmosferă romantică și specială, pregătind momentul serii, și anume demonstrația de talent a fetelor din clasa de zumba a Andrei Oșanu.

Practic, prin atitudinea tonică și prin pașii de dans, profesorul de zumba al fetelor de la Roșiori a transformat seara într-o succesiune de momente extraordinar de energice, demonstrând că poate coordona o sală întreagă de fete, care chiar cunosc atât importanța ritmului, cât și a zâmbetului. De altfel, toate fetele din clasa de zumba a lui Andrei au declarat că, de când practică zumba, zâmbesc tot timpul… Și asta chiar pare o realizare importantă. Andrei Oșanu este deja cunoscut în lumea antrenorilor de zumba, el având cursuri în multe orașe din țară și organizând anual, la Cheile Grădiștei, un eveniment dedicat practicanților de zumba, la care participă nu doar oameni din țară, dar și de peste hotare. Seara a continuat cu degustări de prăjituri, iubitorii de dulciuri găsind acolo un Candy Bar demonstrativ al Cofetăriei Savorya, dar și cu sfaturi despre sănătate, oferite de Cabinetul de Nutriție Alexandria, precum și cu vizitarea unui stand de produse naturiste al unei doamne din Iugoslavia, care a prezentat invitaților produse foarte interesante pentru uz intern și extern.

La eveniment, a existat și un stand al celor de la Avon, care și-au putut promova produsele, machiajul fetelor care au defilat fiind chiar realizat de specialiști ai firmei. Seara s-a încheiat cu dansuri, cu muzică bună, iar invitații au plecat târziu, însă cu un tonus de zile mari. Clasa de zumba a lui Andrei Oșanu așteaptă și alte înscrieri în perioada următoare, iar noi, care am văzut exact cât de mult îți schimbă starea de spirit acest sport, credem că experiența merită trăită. Fie doar și de dragul unui zâmbet permanent pe chip…

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

“Duamna” Dan penalizează real criticile virtuale

Următorul articol

ALIANȚA STRADA – o nouă voce

Cele mai recente articole de Cultură