liberinteleorman.ro

Petre Sandu e al doilea adjunct al IPJ Teleorman

6 octombrie 2017
Monica Vasilescu
Ceea ce până mai ieri era la stadiu de zvon, faptul că Petre Sandu va fi adjunct al IPJ Teleorman, s-a concretizat astăzi, nu într-o întâlnire cu presa, așa cum a specificat acesta la ultima întrevedere, ci printr-un comunicat remis mass-media.
”Prin dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, începând cu data de 5 octombrie 2017, domnul comisar-șef de poliție Petre Sandu – șeful Serviciului Rutier Teleorman a fost împuternicit pentru o perioadă de maxim 6 luni să îndeplinească funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, pe linie de ordine publică”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.
Cu această numire nu putem spune că Petre Sandu a evoluat în carieră, el a revenit în funcția din care a plecat în 2011, după ce și-a cerut transferul la Biroul de Poliţie Rutieră de la Roşiorii de Vede, nu știm exact din ce motive, pentru că domnia sa nu comunică prea sincer cu presa. Acum i s-a alăturat celuilalt adjunct al Poliției teleormănene, Tudorel Pieleanu, numit în urmă cu trei săptămâni.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cea mai modernă subunitate de pompieri din Teleorman a fost inaugurată la Drăgănești Vlașca

Următorul articol

O nouă performanță a teleormăneanului Iannis Cristea: locul 1 la Cupa Mondială SKDUN

Cele mai recente articole de Actualitate