Petre Sandu e al doilea adjunct al IPJ Teleorman

în Actualitate/Politica altfel
Monica Vasilescu
Ceea ce până mai ieri era la stadiu de zvon, faptul că Petre Sandu va fi adjunct al IPJ Teleorman, s-a concretizat astăzi, nu într-o întâlnire cu presa, așa cum a specificat acesta la ultima întrevedere, ci printr-un comunicat remis mass-media.
”Prin dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, începând cu data de 5 octombrie 2017, domnul comisar-șef de poliție Petre Sandu – șeful Serviciului Rutier Teleorman a fost împuternicit pentru o perioadă de maxim 6 luni să îndeplinească funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, pe linie de ordine publică”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.
Cu această numire nu putem spune că Petre Sandu a evoluat în carieră, el a revenit în funcția din care a plecat în 2011, după ce și-a cerut transferul la Biroul de Poliţie Rutieră de la Roşiorii de Vede, nu știm exact din ce motive, pentru că domnia sa nu comunică prea sincer cu presa. Acum i s-a alăturat celuilalt adjunct al Poliției teleormănene, Tudorel Pieleanu, numit în urmă cu trei săptămâni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*