liberinteleorman.ro

Peste 200 de polițiști teleormăneni, în stradă, de Paște

30 aprilie 2021
Advertisement

În perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., polițiștii teleormăneni vor acționa pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, totodată fiind desfășurate activități de prevenire și combatere a evenimentelor rutiere pe drumurile din județ.

Activitățile se vor desfășura în sistem integrat, la acestea participând și celelalte structuri cu atribuții în asigurarea și menținerea ordinii și liniștii publice.

Peste 200 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalității economice, arme, explozivi şi substanțe periculoase şi acţiuni speciale vor fi în stradă zilnic în această perioadă pentru ca teleormănenii să aibă parte de sărbători liniştite, lipsite de evenimente neplăcute.

Pentru fluidizarea traficului rutier, polițiștii vor fi prezenți pe pricipalele artere de pe raza județului în scopul reducerii riscului producerii evenimentelor cauzate de nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. Aceștia vor folosi la capacitate maximă aparatura de supraveghere a traficului și măsurare a vitezei de deplasare aflată în dotarea I.P.J. Teleorman.

Vă adresăm rugămintea de a respecta măsurile impuse de autorități în contextul stării de alertă. Purtați masca de protecție, păstrați distanța fizică și nu vă expuneți la riscuri.

Poliţiştii teleormăneni vor acţiona pe timpul desfăşurării slujbelor religioase şi a altor manifestări de amploare în vederea menţinerii unui climat de normalitate, prevenirii infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor.

Pentru o vacanță liniștită și în siguranță, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman vă recomandă:

– aveţi grijă de bunurile dumneavoastră atunci când vă aflaţi în locuri aglomerate sau la cumpărături.

– nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi!

– nu răspundeţi la provocări cu violenţă, încercaţi să evitaţi conflictele!

– în caz de urgenţă, sunaţi la numărul 112, suntem la datorie!

Conducătorilor de autovehicule le recomandăm:

– înainte de plecarea la drum este necesară verificarea stării tehnice a autovehiculului.

– nu conduceţi dacă vă simţiţi obosiţi!

– nu consumaţi alcool şi vă urcaţi la volan!

– adaptaţi în permanenţă viteza la condiţiile de drum!

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Preotul Ene Marian, prins că întreținea relații sexuale cu un minor, a fost ARESTAT

Următorul articol

Pompierii teleormăneni, în ajutorul a 10 copii din Troianul și Roșiorii de Vede

Cele mai recente articole de Actualitate