liberinteleorman.ro

Peste 10% dintre teleormăneni au votat până la ora 10.00

La secțiile de votare din Teleorman s-au format deja cozi. Teleormănenii au ieșit să voteze încă de la primele ore ale dimineții și mulți dintre ei spun că motivul pentru care au fost atât de conștiincioși vine din dorința de a schimba ceva. Până la această oră nu au fost semnalate probleme majore la secțiile de votare, cu excepția unei situații în care o membră a unei comisii de votare a venit echipată în roșu și a circumstanței în care o bătrână din Alexandria a aflat că are suspendat dreptul de vot, fără a primi vreo motivație a acestei decizii.

33.838 de teleormăneni s-au prezentat până acum la urne și alte mii stau la cozi, așteptându-și răbdători rândul. La ajungerea la secții, oamenii sunt întrebați dacă doresc să voteze și pentru Referendumul pe justiție, primind astfel trei buletine de vot. Două dintre ele sunt pentru Referendum și unul vizează strict alegerile europarlamentare. La această oră, în cele câteva secții de votare pe care le-am vizitat în Alexandria se poate constata o prezență aproape simetrică la alegerile europarlamentare și la Referendumul pe Justiție.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ică Florică Calotă: „Prezența la vot va fi de 30%, iar referendumul nu va face cvorumul”

Următorul articol

VIDEO. Dezideratele pesedistului teleormănean în ziua votului: „Sunt de acord cu împuternicirea Jandarmeriei de a executa teroriștii ăștia care sunt pe la mitinguri”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică