Pescuit electric la Zimnicea

în Actualitate

Monica Vasilescu

pescuit-electricTrei bărbați din Teleorman sunt cercetați pentru infracțiunea de pescuit electric, după ce polițiștii i-au prins în fapt. Lucrătorii de la Poliția de Frontieră Zimnicea au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului specific, ocazie cu care au depistat, pe fluviul Dunărea, trei persoane de sex masculin în timp ce pescuiau cu dispozitive electrice.

În autoturismul aparținând unuia dintre suspecți a fost găsită cantitatea de 120 kg pește, din specia somn, o barcă pneumatică, un acumulator auto, un aparat electric, un binoclu.

Peștele, în valoare de 900 lei, a fost confiscat și predat unei societăți comerciale de profil, iar uneltele au fost ridicate în vederea continuării verificărilor. Cei trei se află în cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de pescuit electric, deținerea dispozitivelor care care distrug resursele acvatice vii prin curentare, am aflat de la purtătorul de cuvânt al Sectorului Poliției de Frontieră Zimnicea, inspector principal de poliție Nona Mâț.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*