liberinteleorman.ro

Pescuit electric la Zimnicea

25 mai 2015

Monica Vasilescu

pescuit-electricTrei bărbați din Teleorman sunt cercetați pentru infracțiunea de pescuit electric, după ce polițiștii i-au prins în fapt. Lucrătorii de la Poliția de Frontieră Zimnicea au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului specific, ocazie cu care au depistat, pe fluviul Dunărea, trei persoane de sex masculin în timp ce pescuiau cu dispozitive electrice.

În autoturismul aparținând unuia dintre suspecți a fost găsită cantitatea de 120 kg pește, din specia somn, o barcă pneumatică, un acumulator auto, un aparat electric, un binoclu.

Peștele, în valoare de 900 lei, a fost confiscat și predat unei societăți comerciale de profil, iar uneltele au fost ridicate în vederea continuării verificărilor. Cei trei se află în cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de pescuit electric, deținerea dispozitivelor care care distrug resursele acvatice vii prin curentare, am aflat de la purtătorul de cuvânt al Sectorului Poliției de Frontieră Zimnicea, inspector principal de poliție Nona Mâț.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Interes pentru mediu la Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” Alexandria

Următorul articol

Sunt ales… dar mă (t)ratez! Consilierul Alexandru Iliescu joacă la trecerea timpului

Cele mai recente articole de Actualitate