Pescari dispăruți în apele Dunării – Ei sunt căutați de pompierii din Teleorman și Giurgiu

în Actualitate

Pompierii teleormăneni au, în aceste momente, o misiune de căutare a două persoane (pescari) dispărute în apele fluviului Dunărea, în dreptul localității Suhaia, km 572, anunță ISU Teleorman.

„La fața locului s-au deplasat ISU GR cu o autospecială și 3 scafandri, ISU TR cu o autospecială și un echipaj de scafandri, un echipaj medical SAJ, un echipaj de la Detașamentul Turnu Măgurele cu o barcă și 3 pompieri și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Zimnicea cu o barcă de salvare.

Evenimentul a fost anunțat ieri seară, în jurul orei 20.17, de un al treilea pescar, care a reușit să se salveze. Având în vedere că la lăsarea întunericului nu se puteau efectua scufundări în acea zonă, căutările au fost reluate astăzi de dimineață”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman – Gelu Dragomir.
     
Județul Teleorman se află sub incidența codului galben pe fluviul Dunărea în perioada 12.02.2021 ora 06.00 – 19.02.2021 ora 12.00, cu fenomene vizate de creșteri de niveluri și debite cu depășirea cotelor de atenție (faza 1).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*