liberinteleorman.ro

Percheziții la tineri bănuiți de trafic de cannabis

21 martie 2017

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat 56 grame de cannabis de la două locații. Două persoane se află sub control judiciar, iar o persoană se află arestată preventiv.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au prins în flagrant, în municipiul Alexandria, un tânăr, în vârstă de 19 ani, care i-ar fi vândut altuia, în vârstă de 18 ani, cannabis.

De asemenea, polițiștii au efectuat două percheziții la domiciliile altor două persoane, de 25 și 22 de ani, cercetate în acelaşi dosar, pentru trafic de droguri de risc, de unde au fost ridicate 56 grame de cannabis.

Față de doi dintre ei s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, iar față de  aştul s-a dispus măsura arestului preventiv.

Din investigaţii a reieşit că, spre sfârșitul  anului 2016, unul dintre ei ar fi cultivat ilegal, la domiciliul său, mai multe plante de cannabis, iar ulterior l-ar fi vândut contra sumei de 50 lei/gram, prin intermediul celor doi.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. În activităţi au fost angrenaţi şi luptători din cadrul S.A.S. Teleorman- I.P.J. Teleorman.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

MIYAMOTO MUSASHI DOJO Alexandria, rezultate remarcabile la Campionatul Național de Karate – Do Shotokan

Următorul articol

Visul teleormănean

Cele mai recente articole de Actualitate