Percheziții la tineri bănuiți de trafic de cannabis

în Actualitate

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat 56 grame de cannabis de la două locații. Două persoane se află sub control judiciar, iar o persoană se află arestată preventiv.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au prins în flagrant, în municipiul Alexandria, un tânăr, în vârstă de 19 ani, care i-ar fi vândut altuia, în vârstă de 18 ani, cannabis.

De asemenea, polițiștii au efectuat două percheziții la domiciliile altor două persoane, de 25 și 22 de ani, cercetate în acelaşi dosar, pentru trafic de droguri de risc, de unde au fost ridicate 56 grame de cannabis.

Față de doi dintre ei s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, iar față de  aştul s-a dispus măsura arestului preventiv.

Din investigaţii a reieşit că, spre sfârșitul  anului 2016, unul dintre ei ar fi cultivat ilegal, la domiciliul său, mai multe plante de cannabis, iar ulterior l-ar fi vândut contra sumei de 50 lei/gram, prin intermediul celor doi.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. În activităţi au fost angrenaţi şi luptători din cadrul S.A.S. Teleorman- I.P.J. Teleorman.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*