Percheziții la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat în formă continuată. Mai mulți bărbați, REȚINUȚI

în Politie

La data de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.3 Poliție Rurală Vitănești au efectuat 5 percheziții domiciliare la locuințele și domiciliile persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, tentativă la infracțiunea de furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat în formă continuată.

Astfel, la locuințele persoanelor bănuite au fost identificate și ridicate mai multe bunuri sau obiecte sustrase de la persoanele vătămate, prejudiciul recuperat în cauză fiind de aproximativ 20.000 lei.

Bunurile ridicate cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost fixate prin fotografiere și au fost prezentate persoanelor vătămate pentru recunoaștere.

În cauză, au fost puse în executare 4 mandate de aducere, persoanele cercetate fiind aduse la audieri la sediul secției.

Astfel, împotriva unor bărbați, în vârstă de 29, 39 și 43 ani, doi din județul Teleorman și unul din municipiul București s-a dispus de către organele de poliție judiciară din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Vitănești efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, tentativă la infracțiunea de furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat în formă continuată .

Față de aceștia s-a luat măsura reținerii pe o durata de 24 ore și au fost încarcerați în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

În continuare vor fi efectuate cercetări în cauză, urmând ca în data de 16 februarie a.c., persoanele bănuite să fie prezentate instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*