liberinteleorman.ro

Percheziții la bandele de hoți care au terorizat locuitorii din Ciuperceni: 4 REȚINUȚI

3 februarie 2022

Au fost percheziții la bandele de hoți care au terorizat o localitate din Teleorman. Peste 50 de case au fost sparte în Ciuperceni, de unde s-au sustras mai multe bunuri. Polițiștii au prins patru indivizi dintre cei care au comis infracțiuni.

„La data de 2 februarie a.c., polițiștii din Turnu Măgurele și din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Crângu au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat, fapte ce ar fi fost comise în localitatea Ciuperceni.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri: monitor, drujbă, flex și alte unelte.

În aceeași cauză, în luna noiembrie 2021, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, în municipiul Turnu Măgurele, fiind ridicate și alte bunuri, unele fiind recunoscute de părțile vătămate.

Au fost depistate 4 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, toate din municipiul Turnu Măgurele, care, în urma administrării probatoriului, au fost reținute pentru 24 de ore.

Cele patru persoane au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând a fi prezentate instanței competente, cu propuneri legale”, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Reacția PNL în scandalul pe bani din CJ: „Adrian Gâdea îi minte pe teleormăneni”

Următorul articol

Consiliul Județean Teleorman lansează un proiect pe „Anticorupție prin etică, integritate și transparență”

Cele mai recente articole de Politie