liberinteleorman.ro

Pentru Ion Abălaru, Casa de Cultură este acasă

30 ianuarie 2015

ion abalaruBârfe: Dacă îți trece prin cap să te uiți în declarația de avere a consilierului local Ion T. Abălaru, ai impresia că e sărac cu duhul. Aceeași puținătate o întrevezi, parol, și dacă-l întrebi care sunt atribuțiile alesei funcții pe care o ocupă, în afară de a ridica mâna în sens aprobativ ori de câte ori e cazul (mai mereu). Asta pentru că Ion T. Abălaru nu s-a dus la sfat, pe lista PP-DD, pentru a înflori orașul, ci, mai degrabă, pentru a se pune la adăpost cu toate afacerile văzute și nevăzute. Una dintre ele e spațiul care a trecut prin numeroase transformări, de la terasă, sediu de partid politic și, mai nou, comerț cu haine de blană. Poate face orice în centrul orașului Alexandria, deoarece acum locația îi aparține în totalitate, fiind proprietar de facto. Încă un tun pentru Abălaru, alt bum pentru Casa de Cultură, care e plină cu orice, numai de cultură nu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Păgâni sau nu, toți primarii au scris în Biblia lui Gâdea

Următorul articol

Culisele Spitalului Județean de Urgență din Alexandria: inflație de personal și bolnavi închipuiți

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de