liberinteleorman.ro

Pentru că știe să strige la Înalta Curte și la DNA, Cristiana Alcea s-a specializat pe banii noștri și „s-a lipit” de-un post la Primăria Alexandria

Carmen Dumitrescu

Pe Cristiana Alcea, actualmente consilier județean de Teleorman, a văzut-o toată țara. Ba, mai rău, a și auzit-o vorbind. Momentele ei de glorie sunt strigăturile de la Cotroceni, de la DNA, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, toate în sprijinul condamnatului Liviu Dragnea, dar și schimbul de replici cu Dacian Cioloș, pe care grațioasa consilieră îl întreba, pe un ton de mahala: „De ce-ați venit în Teleorman.” Lumea tinde să uite, însă, faptul că în urmă cu șase luni, Consiliul local Alexandria vota acordarea unui masterat gratuit consilierului județean Cristiana Alcea la Universitatea Valahia din Târgoviște (recunoscută drept loc de specializare a cadrelor pesediste în vederea angajării pe salarii consistente).

Cristiana Alcea, la mitingul PSD de la Cotroceni

Singurul care s-a opus atunci deciziei a fost consilierul liberal Cătălin Dumitrașcu, restul celor din forul decizional fiind împăcați cu ideea că Alcea ar trebui să facă școală pe banii noștri. Ce e mai interesant, însă, abia urmează. Cristiana Alcea nu s-a specializat pe banii noștri pentru a-și îmbogăți cultura generală, ci pentru a se lipi (ca orice lipitoare) de un post la Primăria Alexandria. Dovada stă chiar în faptul că Universitatea Valahia a publicat repartizarea masteranzilor pentru efectuarea stagiului de practică de specialitate, iar Cristiana (prima pe listă) s-a ales cu Primăria Alexandria. E foarte posibil ca după acest moment să aflăm că principala strigătoare pe la DNA și Înalta Curte a devenit deja jurist al Primăriei Alexandria, plătit regește. Ca la stat…

E drept că viața Cristianei Alcea era destul de tristă. Ca profesoară de franceză nu s-a remarcat decât prin faptul că scotea elevii la lipit afișe cu Liviu Dragnea, în postura de consilier județean n-a scos în viața ei un sunet, în ciuda faptului că la Înalta Curte n-o mai putea opri nimeni din a-i ura lui Dragnea să devină președintele țării, iar în postura de postac al PSD face zeci de erori de gramaticale la două, trei postări. Cu alte cuvinte, era cazul să facă un masterat pe banii noștri la Universitatea Valahia, în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative.

Alcea și prietenele ei, la Înalta Curte de Casație și Justiție

Ca orice masterand în Drept, Alcea strigă pentru salvarea infractorilor și obține încet, dar sigur, un post într-o instituție publică, în condiții de maximă subiectivitate. Important rămâne faptul că s-a descurcat și ea cum a putut. Mai o poză cu Dăncilă, mai un țipăt pe la DNA, mai un schimb de replici cu Cioloș și iată cum apare perspectiva locului de muncă bine remunerat… tot de noi.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Lanțul pesedismului în Alexandria: soțul veghează lucrările care împiedică mitingurile, soția alegerile

Următorul articol

Cum a cumpărat Primăria Alexandria „trafic rutier ca-n Germania” cu 8 milioane lei, bani europeni?

Cele mai recente articole de Actualitatea politică