liberinteleorman.ro

Pentru că PNL Teleorman nu mișcă-n front, deputatul liberal Mihai Voicu sesizează neregulile în BEJ

Monica Vasilescu

Mihai Voicu, deputat PNL, este printre puținii liberali care nu susțin Referendumul privind familia tradițională. În timp ce partidul, în ansamblul său, este un aprig susţinător al familiei tradiţionale PSD și nu ia atitudine nici măcar când sunt nereguli de organizare, Voicu face vizite prin circumscripțiile electorale și sesizează problemele pe care le observă. Zilele trecute a fost în Teleorman și a făcut o plângere referitoare la faptul că în Circumscripția electorală de la noi se află bannere și panouri electorale în alte locuri decât cele prevăzute de lege, amplasate în mod evident în afara panourilor de afișaj stabilite de primărie. Mihai Voicu a mai arătat, prin fotografii atașate, că materialele publicitare respective sunt realizate cu încălcarea flagrantă a art.79 alin1, 6, 7 din Legea nr.208/2015, motiv pentru care a solicitat îndepărtarea imediată de pe teritoriul circumscripției a materilelor electorale afișate.

BEJ Teleorman, cu acordul reprezentantului PNL – Ene Nicolae, care a mai frecventat și alte partide în trecut, a respins sesizarea deputatului liberal. ”Având în vedere că în plângerea formulată nu se menționeză în concret locul în care sunt amplasate respectivele afișe, dacă acestea sunt în circumscripția BEJ Teleorman și dacă conținutul acestora contravine dispozițiilor art.79 din Legea nr.208/2015, plângerea este vădit netemeinică, urmând să fie respinsă în temeiul art.80 din Legeanr.208/2015”.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Redeschiderea dosarului Teldrum a fost amânată de Tribunalul Teleorman, din cauza unei confuzii în citarea părților

Următorul articol

Păcuraru Marian, urmăritul penal pentru fraudă electorală, a fost înlocuit la autosesizarea AEP

Cele mai recente articole de Actualitate