liberinteleorman.ro

Pentru că în Teleorman deszăpezirea se face la câteva zile după ninsoare, pompierii muncesc în plus

27 februarie 2018

Monica Vasilescu

În județul Teleorman și nu numai, pompierii sunt în alertă la accidente, la foc, la apă, la zăpadă, la orice situații de urgență apar în comunitate. Și, pentru că sunt buni la toate, acești oameni sunt nevoiți să facă și pe taximetriștii pentru unele persoane aflate în dificultatea de a se deplasa, asta pentru că mentalitatea generală în Teleorman este aceea de a profita de cei care își fac treaba și muncesc din greu. Așa se face că, la această oră, deoarece cursurile au fost suspendate până luni, iar traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe mai multe drumuri naționale și județene și pentru ca siguranța copiilor să nu fie pusă în pericol, pompierii militari teleormăneni au preluat 10 elevi de la internatul Liceului Tehnologic Nr. 1 Alexandria în vederea transportării lor până în localitățile de domiciliu (cinci elevi la Tătărăștii de Sus, doi la Cosmești și trei la Vârtoapele de Sus), după cum ne-a relatat maior Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

Situația nu este nici pe departe una particulară, ISU Teleorman fiind singura instituție din județ care oferă populației siguranță și încredere bazate pe fapte concrete. Restul… postează pe Facebook că totul e bine și frumos și așteaptă ca zăpada să dispară de la sine de pe străzi, ca un click în virtual.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cursurile școlare s-au suspendat până la sfârșitul săptămânii în Teleorman

Următorul articol

Dialogurile ROMBEL, la Bruxelles. Carmen Dumitrescu a lansat cărțile Avatar și Purgatoriul Nebunilor în prezența românilor iubitori de frumos din Diaspora

Cele mai recente articole de Actualitate