liberinteleorman.ro

Pentru al șaselea an consecutiv, tinerii liberali au oferit pască alexăndrenilor

Advertisement

Monica Vasilescu

pasca

A devenit deja tradiţie ca, în fiecare an, în preajma Sărbătorii Învierii Domnului, Organizaţia de Tineret a Partidului Național Liberal Alexandria (aripa pedelistă) să întreprindă acţiunea ”Pască pentru alexăndreni”. Astfel, a doua zi de Paşte, tineretul PNL Alexandria a oferit trecătorilor de pe pietonalul centrului oraşului pască, iar cei mici s-au bucurat şi de baloane, dar, mai ales, de prezenţa iepuraşilor. O bucăţică din tradiţionalul aliment a fost oferită tuturor celor care s-au aflat prin preajma cabinetului consilierului local Florin Titirișcă, situat în centrul Alexandriei. Trecătorii au primit cu bucurie iniţiativa tinerilor penelişti, cei mici fiind extrem de încântaţi de prezenţa iepuraşilor şi de baloanele pe care le-au primit împreună cu pasca.

“Este o sărbătoare mare pentru toţi creştinii şi trebuie să ne gândim şi la semenii noştri. Am împărţit pască, am ciocnit un ou şi am făcut fotografii cu toţi cei care au stat în preajma noastră, amintiri ce pot fi descărcate de pe profilul de Facebook al organizației. Bineînţeles, acţiunile de acest fel vor continua”, a declarat preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL Alexandria, Minuș Iatan.

Acţiunea a fost sprijinită de seniorii PNL: Florin Titirișcă, Dan Popescu, Maria Stoian, dar și de fostul președinte al organizației municipale – Adrian Bădulescu – cel care a pus bazele acțiunii, pe vremea când era deputat.

Evenimentul s-a desfășurat pentru al șaselea an consecutiv, iar mesajul transmis de către junii penelişti a fost unul de pace şi linişte sufletească pentru toţi locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ şi nu numai.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

 1. pasca.jpg

  T: Păscuță șefu’ ? Înc-o feliuță ? ihiii [zâmbet]
  B: [om nom nom] Păsărica !
  T: Șefu’, ne vede lumea, e bine așa. E bine ? ihiii [zâmbet]
  B: Pă-să-ri-ca, am zis !

  Adevărat a înviat !

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tineretul social-democrat Teleorman s-a implicat în acțiuni caritabile, de Paște

Următorul articol

Noul PNL revine la “fostele iubiri”

Cele mai recente articole de Actualitate