Pensionarul teleormănean Petre Cioabă i-a luat locul lui Dragnea în Parlament

în Actualitatea politică/Administratie

După ce Liviu Dragnea a intrat pe poarta Penitenciarului Rahova, uși noi s-au deschis pentru teleormăneni. Pentru cei care-și așteptau rândul pe lista de reprezentanți ai neamului, în cazul în care cei deja numiți ar întâmpina probleme. Amuzant sau nu, consilierul județean Petre Cioabă, care n-a făcut în toată viața lui nimic altceva decât să laude realizările pesedismului și să facă act de prezență prin comitete și comiții, a devenit noul… Liviu Dragnea. Nu vă speriați, totuși! N-are potențialul și nici vâna celui care și-a trecut Teleormanul pe persoană fizică. Dar are acum un loc în Parlament, care-i va asigura primul pensionar al Teleormanului o pensie specială de toată frumusețea.

Astăzi, Camera Deputaților a validat mandatul de deputat al șefului pensionarilor teleormăneni și consilierului județean Petre Cioabă, loc rămas vacant după întemnițarea lui Dragnea. O singură abținere s-a înregistrat pe ordinea de zi, restul parlamentarilor prezenți aprobând docil această nouă figură teleormăneană în spațiul în care se iau deciziile pentru țară. Cu alte cuvinte, cerințele legale pentru ca Petre Cioabă să ocupe un scaun de deputat sunt îndeplinite, așa că teleormăneanul a depus jurământul de credință față de neam și țară. Până la urmă, ce nu face omul pentru o pensie specială?

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*