liberinteleorman.ro

Pensionarii din Teleorman au liber la procurarea biletelor de tratament

8 septembrie 2015

bilete-de-tratamentCa în fiecare an, vârstnicii au parte de bilete reduse cu ajutorul cărora pot pleca la distracție. Casa Județeană de Pensii Teleorman anunţă că, la seria 15, sunt disponibile bilete de tratament balnear pentru pensionari în următoarele staţiuni: Amara – 21 locuri; Olăneşti – 3 locuri; Sinaia – 2 locuri; Buziaş – 2 locuri; Călimănești – 4 locuri; Căciulata – 4 locuri; Eforie Nord – 4 locuri; Geoagiu Băi – 2 locuri; Saturn – 12 locuri; Vălenii de Munte – 7 locuri; Vatra Dornei – 3 locuri.

Cei interesați de procurarea unui astfel de bilet trebuie să știe că plecarea va fi în zilele de 12 septembrie 2015 – 14 septembrie 2015. Pentru relaţii vă puteţi adresa la sediul CJP Teleorman, situat în strada Dunării, nr.1, Alexandria, ghişeul bilete de tratament, et.1.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dan Dumitrescu, șmecherul care pune scena la Alexandria. Pe bani mulți

Următorul articol

Octavian Broșteanu, pe podium, la Caracal

Cele mai recente articole de Actualitate