Pecheziții la Cadastru Teleorman. Un angajat a fost prins luând șpagă

în Actualitate/Politica altfel/Politie

Monica Vasilescu

cadastruOrganele de cercetare au descins, luni, în cadrul ambelor servicii ale OCPI Teleorman – Cadastru și Publicitate Imobiliară, pentru un caz de luare de mită.

Din informațiile noastre, se pare că o angajată a instituției ar fi luat șpagă în nenumărate rânduri, fiind prinsă ”în fapt” de această dată. Este vorba despre Nicoleta Moldoveanu, registrator la Biroul Carte Funciară, salariat ”cu state vechi” la Cadastru, după o vreme în care a fost grefier la Judecătorie.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Astept cu mare interes deznodamantul dosarului 146/D/P/2010( schimbul fraudulos de terenuri), in care sunt implicati angajatii OCPI, in frunte cu registratorul sef, Diaconu Alexandrina Anduta. Se va musamaliza, stiind faptul ca sora respectivei ocupa o functie inalta la Judecatoria Alexandria? Sau poate va face tuturor un serviciu doamna registrator Moldoveanu si va comunica abuzurile in serviciu realizate de registratorul sef. . .

    • O sa astepti mult si bine deznodamantul. Mafia in Teleorman este atat de bine inradacinata incat….Zicala „pestele de la cap se impute ” este reprezentativa. De ce nu se fac controale, la OCPI, domana Diaconu Anduta, doamna Serban Mihaela? Unde sunt autoritatile? In afara de acest articol, nu am vazut nimic scris in ziarele locale? Oare presa este aservita? Evident, o intrebare retorica. Doamna Moldoveanu e un „peste mic”. De ce nu se autosesizeaza Consiliul Judetean, Prefectura, toate institutiile statului. Coruptia este in „floare”, totul este politic. Acestea sunt consecintele, suntem cel mai sarac judet din tara.

      Un cetatean al acestu judet….

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*