liberinteleorman.ro

Pe drumurile din Teleorman cu 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără permis

6 decembrie 2023
Advertisement

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, în cazul unui bărbat depistat conducând un autoturism pe DJ 601D.

La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Videle au oprit pentru control în trafic, în comuna Mereni, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în municipiul București.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul indicând o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un nou accident pe drumul „în lucru” Furculești-Alexandria – Un autoturism a intrat în șanț

Următorul articol

Filtre rutiere ale Poliției în scopul descurajării și combaterii consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan

Cele mai recente articole de Actualitate