liberinteleorman.ro

Pe deal la Teleormănel, la ediția a XLVIII-a

23 august 2017

Consiliul  Judeţean  Teleorman prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman şi Primăria Municipiului Alexandria organizează Festivalul-concurs naţional de muzică populară ’’PE DEAL LA TELEORMĂNEL’’, editia a XLVIII-a, în perioada 26-28 septembrie 2017 pe Platoul din fata  Casei de Cultură  din  Alexandria,  începând cu orele 19.00.

Conditii de participare

La concurs  pot participa  solişti vocali amatori din toată ţara, mesageri autentici ai zonelor pe care le reprezintă, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 ani.

Detalii despre festival pot fi găsite pe site-ul institutiei http://www.culturateleorman.ro/  ,  http://ghidulfestivalurilor.blogspot.ro/2017/03/festivaluri-concurs-muzica-alexandria.html sau la telefon fax CJCPCT Teleorman 0347804482      .

Concurenţii din Teleorman sunt asteptaţi să se înscrie la sediul CJCPCT Teleorman până la data de 15 septembrie.

Preselecţia concurenţilor va avea loc în ziua de  26 septembrie 2017, la sediul  Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Traditionale Teleorman din Alexandria, str. I. Creangă, nr. 52-54, începând cu orele 12.00, în prezenţa membrilor juriului festivalului.

Concursul se va desfaşura pe 27 septembrie 2017,  pe Platoul din fata  Casei de Cultură  din Alexandria,  începând cu orele 19.00.

Gala laureaţilor va avea loc în data de 28 septembrie 2017, pe Platoul din fata  Casei de Cultură  din  Alexandria,  începând cu orele 19.00.

Acompaniamentul concurenţilor va fi susţinut de Orchestra Ansamblului ’’Burnasul’’, a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, condusă de maestrul Adrian Grigoraş – dirijorul Orchestrei Radio România.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Program zilele municipiului Alexandria 2017

Următorul articol

”Sănătatea ta contează! – Modernizarea spitalelor din Zimnicea și Svishtov”

Cele mai recente articole de Actualitate