liberinteleorman.ro

PDL Turnu Măgurele îl menține pe Claudiu Crăcea în fruntea organizației

14 februarie 2015

Monica Vasilescu

Claudiu CraceaFiliala din Turnu Măgurele a PDL a remis un comunicat de presă prin care dezaprobă un așa zis atac concertat asupra președintelui Crăcea Claudiu Daniel, pe care nu l-ar fi detronat nimeni de la conducerea organizației.

”La începutul lunii februarie, a ajuns la sediul fostului PDL Teleorman de la Cabinetul președintelui Vasile Blaga, Dispoziția nr. 3 din 04.02.2015 prin care se dizolva vechiul BPJ al fostului PDL Teleorman și era numit un nou BPJ interimar din care fac parte 19 membri ai vechiului BPJ și 20 de membri noi. Dispoziția nu este semnată de președintele Vasile Blaga ci de altcineva și a fost emisă după radierea PDL din Registrul Partidelor Politice. În data de 12.02.2015, în jurul orei 13.00, majoritatea celor nemulțumiți de această decizie s-au întâlnit în Alexandria și, în urma discuțiilor, au hotărât, în conformitate cu prevederile statutare, să conteste în scris această dispoziție. S-au redactat și semnat 4 contestații de către zona Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele, Alexandria și Videle, pe care au semnat peste 50 de președinți de organizații locale și municipale, consilierii județeni și un număr de 7 primari (din 11). Contestațiile au fost depuse la Cabinetul președintelui Vasile Blaga. Eminenta plecare la PP-DD sau alte neadevăruri care s-au spus la adresa președintelui nostru, Crăcea Claudiu Daniel, le considerăm lucruri inventate și le respingem în totalitate. Sub conducerea d-lui Crăcea Claudiu Daniel, la alegerile locale din anul 2012, s-a înregistrat cel mai bun rezultat de când există PDL Turnu Măgurele, obținându-se 4200 de voturi și 6 mandate de consilieri locali în Consiliul Local Turnu Măgurele”, se arată în comunicatul de presă al PDL Turnu Măgurele.

Cine minte și cine spune adevărul în PDL Teleorman rămâne de văzut. De neînțeles este însă de ce nimeni de la nivel central nu ia ”taurul de coarne” să-l pună la conducere, poate cu un astfel de animal se sting spiritele luptătoare din partidul de care n-o să mai rămână nici praful dacă va continua cu această atitudine.

Publicăm lista celor care au semnat contestația către Blaga. Untitled

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Filosofia tonului ridicat al lui Valentin Filip

Următorul articol

Lefterie Comănescu, dă-le afară pe funcționăresele cu umblătură țeapănă!

Cele mai recente articole de Actualitate