Pauză publicitară pe pagina primarului Victor Drăgușin! Edilul ne îndeamnă să cumpărăm curele de ceasuri scumpe, la doar o zi după ce ne-a dat sarmale de 13.000 de euro!

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

Postarea publicitară de pe pagina de Facebook a primarului Victor Drăgușin

Undeva, în mintea lui Victor Drăgușin, primar de Alexandria, se întâmplă ceva suspect. Nu știm exact cum și de ce, dar e clar că semnele unei percepții distorsionate a realității sunt din ce în ce mai evidente. Știm deja povestea sarmalelor de 13.000 de euro, dar cumva am încercat o explicație prin faptul că Drăgușin e un prieten bun și își calcă adesea pe inimă pentru prieteni, căci prețul sarmalelor a fost stabilit în mod adecvat pentru buzunarul larg al amicului său Vili Bragadireanu. Desigur, această generozitate pe bani publici e discutabilă, dar ea poate fi chiar trecută cu vederea de o populație care se bucură mult că de Centenar poate lua acasă o porție în plus de mâncare. Drăgușin, însă, nu se mai poate abține din a se comporta cu o aroganță care depășește și limitele bunului simț, dar și pe cele la care e îndreptățit. Nu de alta, dar țara e plină de primari. Nu e vreun merit deosebit în asta. Poate doar acela de a fi știut, la un moment dat, să nu tratezi oamenii cu aroganță. Probabil că pe Drăgușin asta nu-l mai interesează, pentru că nu mai intenționează să prindă un nou mandat.

Datele firmei care comercializează curele de ceasuri scumpe, promovată pe pagina de Facebook a primarului Victor Drăgușin.

Așa că, pe pagina de Facebook a primarului Victor Drăgușin, nu pe contul personal al omului Victor Drăgușin, aceasta face reclamă unei companii care comercializează, printre altele, curele de ceasuri relativ scumpe. Și când spunem că sunt scumpe, ne gândim la faptul că niciunul dintre cei care au fost de Sărbătoarea Centenarului să ia sarmale de pomană de la primărie (adică publicul lui țintă) nu-și permite achiziția de curele pentru ceasuri scumpe.

Din declarația de avere a fiicei primarului Victor Drăgușin

Dar de ce face Drăgușin reclamă unui site pe care se vând curele de ceasuri? Inițial, ne-am gândit la valiza Rise Project și la discuțiile despre ceasurile de lux pe care și le cumpărau pesediștii teldrumiști. Dar căutând societatea comercială care comercializează bunurile respective, am găsit firma SSD GROUP SRL, înființată în 2012 la Alexandria. Tot curiozitatea ne-a determinat să aflăm care este istoria acestei firme, crezând că este vorba despre vreun alt prieten de-al primarului. Nu mică ne-a fost surpriza de a constata că, de fapt, este vorba despre firma fiicei și ginerelui său, fapte care reies din declarația de avere a fiicei primarului, depusă la MDRAP (unde a lucrat sau lucrează încă). Acolo vedem menționată și compania SSD GROUP SRL, care aparține Andreei și soțului ei.

Cu alte cuvinte, pe pagina lui de PRIMAR, nu pe cea PERSONALĂ, Drăgușin ia o pauză de reclamă. Promovând o afacere de familie, așa cum a avut grijă mereu să-și promoveze prietenii și finii. O afacere despre produse de lux. Ceea ce e perfect! Asta ne și determină să-i dăm o mână de ajutor și să ducem vestea mai departe. Nu de alta, dar sperăm să afle toți cei care au mâncat sarmalele primite de pomană despre oferta ginerelui și să umple mail-ul firmei de comenzi consistente. Fiind cunoscut faptul că toți cei care mănâncă sarmale la caserolă poartă ceasuri Fossil.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*