liberinteleorman.ro

Pauza de teatru la Ideo Ideis

5 august 2015

Monica Vasilescu

pauza de teatruPrimăria Municipiului Alexandria, Asociația T.E.T.A, Consiliul Local al Tinerilor din Alexandria și Inspectoratul Școlar Județean Teleorman au instituit concursul de teatru școlar Pauza de teatru.

Construit sub forma unui festival, ”Pauza de Teatru” şi-a propus să deschidă apetitul pentru teatru în rândul copiilor din Alexandria şi să capteze interesul pentru evenimente culturale în cadrul comunității locale. Proiectul a fost gândit ca o competiţie între instituţiile de învăţământ de la nivel local, fiind structurat pe trei categorii: ciclul primar, gimnazial şi liceal. În luna mai, atunci când s-a făcut departajarea echipelor concurente, premiu special al Asociaţiei T.E.T.A. consta în faptul că tinerii au ocazia să participe la Festivalul Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis, ediţa a X-a. Acest fapt s-a petrecut marți, începând cu ora 14.00, pe scena Casei de Cultură din Alexandria, iar publicul a apreciat prestația celor mici.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primăria Alexandria a pregătit trei miliarde lei vechi pentru amenajarea sălii de culturism

Următorul articol

Ştefan Caraman: “Pentru mine scrisul e o invitaţie la o bere. Stăm la masă, eu îţi povestesc, tu mă asculţi…”

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și intensitatea culorilor diferă.