Paul Stănescu despre greșelile PSD: “Liviu Dragnea, având o problemă cu justiția, nu trebuia să iasă partidul să vorbească de justiție”

în Actualitatea politică/Administratie

Prezent în Teleorman la Conferința Extraordinară a PSD Teleorman în locul lui Marcel Ciolacu, care era răcit, Paul Stănescu s-a întâlnit cu reprezentanții presei locale și a discutat principalele probleme care îi frământă acum pe pesediști, cea mai importantă dintre ele fiind reluarea accesului la resurse și putere.

Atât în timpul conferinței, cât și la discuțiile cu presa, social-democratul a vorbit despre problemele de comunicare ale partidului, care ar fi determinat situația nefericită în care se află în prezent. În acest context, ziarul Liber în Teleorman l-a întrebat pe Stănescu în ce au constat exact hibele de comunicare pe care partidul și le asumă acum, cu scopul de a stabili cauzele care au dus la scăderea în sondaje a partidului. În mod surprinzător, acesta a făcut referire la Liviu Dragnea.

“E foarte simplu aici. Deci lucrurile sunt foarte simple. Liviu Dragnea. El era liderul partidului. Având o problemă cu justiția, nu discutăm lucrul ăsta, cum a avut-o, nu poate să iasă partidul să vorbească despre justiție. Nu poate să vorbească! Deci singurei ne-am blocat, ne-am dus într-o direcție greșită. Eu i-am spus lui Liviu Dragnea la acea vreme, pentru că eu am fost unul dintre prietenii lui foarte buni, că am greșit, că nu trebuie să mergem așa, că mergem într-o direcție greșită. În loc să discutăm, să scoatem public realizările guvernului PSD, noi vorbeam de justiție. Și sigur că PNL-ul a speculat lucrul ăsta și uite rezultatele alegerilor europarlamentare și prezidențiale! Simplu! Și cred că de fiecare dată când vrei să comunici, trebuie să te gândești ce vor românii, nu ce-ai vrea tu. Oamenii vor să trăiască mai bine, e simplu. “, a spus Paul Stănescu.

Cu alte cuvinte, nici în ultimul ceas, cei din PSD nu înțeleg că problema a fost aceea că partidul era condus de un infractor care urmărea să schimbe legile justiției în favoarea lui, considerând și astăzi că mai bine ar fi fost să nu discute public chestiunea justiției din România.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

 1. pai, voi, unde ati fost circarilor cand ăla facea toate cele ????
  in vizita pe Jupiter ????
  sau stati
  *cu capul plecat ca sabia nu-l taie* ?????

  “in urma razboiului, multi viteji se scoala…!”

  nu-i asa ??????
  sunteti de rasul curcilor !
  pe cine credeti ca pacaliti ?
  pe Floricica Dansatoarea ?

  si aia si-a *schimbat discursul*…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*