Partidul Mișcarea Populară Teleorman a primit colindătorii

în Actualitate/Politica altfel

Vestitorii Crăciunului, colindătorii, i-au vizitat pe popularii teleormăneni. Astăzi, preşedintele PMP Teleorman – Adrian Florescu și echipa partidului pe care îl conduce au fost părtași la un moment rupt din vechea tradiție românească a colindatului.

Mulți copii din Alexandria au venit să colinde la sediul PMP, aceștia fiind primiți cu drag de către membrii filialei din Teleorman, cărora li se vedea pe chip bucuria momentului. Încântarea nu a aparținut doar politicienilor, cei mici fiind la fel de bucuroși de primirea darurilor.

”Deschide ușa creștine”, ”Astăzi s-a născut Hristos”, ” Domn, domn să-nălțăm” sunt doar câteva dintre mesajele transmise de micii colindători în preajma Nașterii Domnului. Și oamenii politici au transmis, la rândul lor, urări de bine tuturor. Prin vocea liderului Adrian Florescu, PMP Teleorman a urat teleormănenilor să aibă parte de sărbători fericite, să treacă peste greutăți și să se gândească la anul viitor ca la un an mai bun, mai prosper, iar relația între oameni să fie mai bună.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*