Partidul Mișcarea Populară Teleorman a primit colindătorii

în Actualitate

Vestitorii Crăciunului, colindătorii, i-au vizitat pe popularii teleormăneni. Astăzi, președintele PMP Teleorman – Marian Popa și echipa partidului pe care îl conduce au fost părtași la un moment rupt din vechea tradiție românească a colindatului.

Mulți copii din Alexandria au venit să colinde la sediul PMP, aceștia fiind primiți cu drag de către membrii filialei din Teleorman, printre care și secretarul general – Nicușor Ionescu, secretarul general adjunct – Constantin Stăvărache, președintele Organizației PMP Alexandria – Marian Ogrinja, președintele Organizației PMP Mîrzănești – Bogdan Paraschiv, cărora li se vedea pe chip bucuria momentului. Încântarea nu a aparținut doar politicienilor, cei mici fiind la fel de bucuroși de primirea darurilor.

Printre micii colindători au fost preșcolarii de la Grădiniță nr. 3 Alexandria, grupa mijlocie, copiii de la Școala gimnazială „Ștefan cel mare”, grupa 0, coordonați de cadrele didactice Lavinia Bulumac și Florinela Matei.

„Deschide ușa creștine”, „Domn, domn să-nălțăm” sunt doar câteva dintre mesajele transmise de micii colindători în preajma Nașterii Domnului. Și oamenii politici au transmis, la rândul lor, urări de bine tuturor. Prin vocea liderului Marian Popa, PMP Teleorman a urat teleormănenilor să aibă parte de sărbători fericite, să treacă peste greutăți și să se gândească la anul viitor ca la un an mai bun, mai prosper, iar relația între oameni să fie mai bună.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*