Partidul celor 45 de procente, în defensivă

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

În PSD s-a vărsat solnița, după europarlamentare. Pe la colțuri se spune că europenele s-au lăsat cu vărsare de sânge în partidul celor 45 de procente și că se schimbă macazul din toamnă. Se pare că prezidențialele, alegeri cu mare miză, vor fi aranjate cu mai multă tactică şi migală, iar frații pesedişti vor fi nevoiți să nu se mai lase pe tânjală. Chiar dacă (am aflat din surse sigure) unele procese verbale au fost machiate astfel încât unele voturi să se înmulțească puțin, sufragiile nu au fost destule pentru a mulţumi garnizoana.

Partidul competenților și cinstiților social-democrați își ia măsuri de precauție de pe acum. Multe fotolii de director sunt vizate de ai PSD-ului, pentru a se asigura că au acces direct la mobilizarea subalternilor, pentru că altfel coordonezi lucrurile fiind titular pe post, se știe.

Dacă la cea mai recentă campanie, cârmuitorii ei nu au rezolvat mare lucru, dar nici nu au încurcat prea tare, de acum nu se mai acceptă procente sub 50, că e cu supărare. Se pare că în grupul de comando pentru toamnă vor fi introduse și vreo două trei fosile ale PSD, nu pentru că ar fi combatanți de seamă, dar pot fi de folos în relația cu alegătorii constanți de vârstă finală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*