Părinții copiilor de la Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Alexandria, chemați la deszăpezire

în Politica altfel

Monica Vasilescu

scoala zapadaDe când s-a așternut zăpada, până în prezent, Administrația Domeniului Public Alexandria a descongestionat arterele principale ale orașului și accesul spre străzile adiacente. Se pare că operațiunea de deszăpezire în zona unităților de învățământ a fost lăsată pe mâna părinților, altfel, este greu de justificat convocarea acestora în curtea școlii. Se întâmplă la Școala Generală ”Ștefan cel Mare” din Alexandria, acolo unde directorul Florin Măceșanu ar fi ordonat dascălilor să sune părinții copiilor și să-i cheme la deszăpezire, după cum ne-a povestit una dintre persoanele apelate.

Așa cum era de așteptat, unii părinți nu au fost de acord cu atitudinea abordată de directorul în cauză și nu s-au deplasat la școală pentru îndepărtarea zăpezii, spunând că această activitate se află în atribuțiile administrației.

În altă ordine de idei, deocamdată nu sunt informații privind suspendarea cursurilor școlare în Teleorman. Cel mai probabil, elevii vor merge la cursuri, luni, în mod normal.

3 Comments

  1. Directorul ăsta e destul de comunistoid, a fost “elevul” în ale “managementului” școlar al altui dinozaur comunist, Lică Neagranu! Treaba părinților e să-și plătească impozitele pentru ca școala odraslelor lor să aibă finanțare de la bugetul local și central și astfel să poată funcționa cum trebuie, nu să dezăpezească curtea școlii! Când oare vor fi chemați părinții și copii la practică agricolă la ferma vreunui potentat politic care-l ține pe Măceșanu în funcție?

    • De atitudine civica ati auzit ? Nu i-a obligat nimeni, dar s-a presupus ca din aproximativ 1400 de parinti , se vor gasi macar 10 care sa se alature acstei intiative care in state precumGermania, Franta, Ungaria, etc nu este considerata rusinoasa. La noi sunt toti ” domni ” si ” doamne ” ! Iarta-i DOAMNE , ca nu stiu ce spun !

    • De atitudine civica ati auzit ? Nu i-a obligat nimeni, dar s-a presupus ca din aproximativ 1400 de parinti , se vor gasi macar 10 care sa se alature acestei intiative care in state precum Germania, Franta, Ungaria, etc nu este considerata rusinoasa. La noi sunt toti ” domni ” si ” doamne ” ! Iarta-i DOAMNE , ca nu stiu ce spun !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*