liberinteleorman.ro

Parada Europei s-a amânat, din nou

13 mai 2016
Monica Vasilescu
parada europei (3)Liceele teleormănene se vor întrece şi în acest an în competiţia dedicată Zilei Europei, serbată în fiecare an în data de 9 mai. Evenimentul a fost anunțat, inițial, pentru ziua de 7 mai, dar, ulterior, din motive de vreme, a fost amânat pentru 14 mai. Din nou, organizatorii au decis să amâne manifestarea, fără o explicație oficială concretă. ”Dorim să vă informăm că, din motive independente de voința noastră, evenimentul “Parada Europei” ce urma să aiba loc în data de 14 mai 2016 va fi amanat pentru data de 11 iunie 2016, restul detaliilor rămânand neschimbate”, au informat cei de la Euro Teleorman.

Parada Europei este un eveniment realizat sub forma unei competiţii în cadrul căreia fiecare liceu reprezintă într-un mod inedit o ţară membră a Uniunii Europene, promovează şi evidenţiază elemente de cultură, istorie şi tradiţie caracteristice fiecărui stat. Alexandria este orașul care va găzdui ediția a XI-a a cunoscutului concurs teleormănean.
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Simpozion: Marin Preda – personalitate emblematică pentru spiritualitatea județului Teleorman

Următorul articol

Campania globală pentru educaţie, ediţia 2016, la Școala Gimnazială nr. 2 Videle

Cele mai recente articole de Cultură