liberinteleorman.ro

Pâinea Noastră – lansare de întreprindere socială

29 decembrie 2015
Advertisement

AFIS - Dolce Panino-page-001Cei în căutarea unui loc de muncă din Turnu Măgurele sunt așteptați marți, 29 decembrie, ora 15:00, la Royal Palace Restaurant să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale Pâinea Noastră. Acolo, ei vor avea ocazia să ia parte la conferința de lansare a întreprinderii, vor avea oportunitatea de a învăța pașii necesari înființării unei afaceri sociale și vor putea interacționa cu experți în domeniu la pauza de cafea și gustări. De asemenea, participanții vor putea discuta cu fondatorii proiectului despre oportunități de angajare.
Brutăria Pâinea Noastră combină în crearea pâinii tehnici vechi de brutărie cu metode inovative pentru a oferi consumatorilor un produs BIO, obținut din produse 100% naturale, obținute din culturi de grâu netratate chimic, în așa fel încât dieta consumatorilor să fie una sănătoasă și echilibrată.
Fiind o întreprindere socială, Pâinea Noastră are obligația de a reinvesti 90% din profit în activități sociale și de a angaja 50% din personal din rândul grupurilor vulnerabile pe parcursul a 3 ani de la înființare.
Programul evenimentului va fi următorul:
• Prezentare general proiect POSDRU
• Prezentare Asociația Centru de Cercetare Pentru Dezvoltare Durabilă
• Prezentare Pâinea Noastră
• Panel de discuție între public și administratorii și angajații Pâinea Noastră

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Casa de Pensii Teleorman: modificări legislative din 2016

Următorul articol

Teleormanul strigă de foame, Dragnea se răcorește în Brazilia

Cele mai recente articole de Actualitate