liberinteleorman.ro

Păcuraru Marian, urmăritul penal pentru fraudă electorală, a fost înlocuit la autosesizarea AEP

3 octombrie 2018

Monica Vasilescu

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) s-a autosesizat, după ce presa a scris că mai mulți președinți de secții de votare din Teleorman sunt incompatibili, unul fiind cercetat pentru fraude la vot. Întrucât niciun partid de Opoziție din Teleorman nu s-a prezentat la ședința pentru desemnarea președinților de secții de votare și nici nu a contestat incompatibilitățile, AEP a luat atitudine. Ca atare, președintele secției de votare nr.221 Olteni – Păcuraru Marian, urmarit penal pentru FRAUDĂ ELECTORALĂ (decizie dată de Judecătoria Roșiorii de Vede) a fost înlocuit cu Iordache Marian.

Nu este singurul care nu va mai fi martor la căsătoria tradițională, pentru că, în Teleorman, aproape jumătate dintre cei 363 de preşedinţi de secţii de votare, extraşi în şedinţa din 28 septembrie, au anunţat că nu vor lua parte la procesul electoral din 6 și 7 octombrie.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pentru că PNL Teleorman nu mișcă-n front, deputatul liberal Mihai Voicu sesizează neregulile în BEJ

Următorul articol

Un tânăr teleormănean, reținut 24 ore pentru comercializare de cannabis

Cele mai recente articole de Actualitate