Pact by Leo Iorga a încheiat două zile de concerte sub egida ”Toamnă teleormăneană”

în Fara categorie

Monica Vasilescu

toamna teleormaneana (1)

Sâmbătă și duminică, zile în care s-a marcat ”Toamna teleormăneană” la Alexandria, cetățenii au avut parte de spectacole de genuri muzicale diferite, ambalate într-o atmosferă de petrecere. Sub coordonarea Alexandrei Drăguț, două firme partenere au adus în capitala Teleormanului muzică pentru diferite gusturi: populară-etno, rock, pop şi dance.

toamna teleormaneana (2)Sâmbătă, 18 octombrie 2014, pe scena din faţa Casei de Cultură din Alexandria au urcat nume precum: Sylvie, Uni K, Ion Drăgan şi Iulia Mihai. Duminică, 19 octombrie 2014, seara a fost animată de artiști care au amprentat muzica din țara noastră, făcând, în timp, pași siguri în inimile celor care simt sunetele de chitară electrică, chitară bas, orgă electronică și alte instrumente de bază ale rock-ului. Pe lângă cunoscuții muzicieni de la trupa Pact by Leo Iorga&Adi Ordean, în fața publicului s-au prezentat talentații rockeri de la trupa Karma, câștigătorul trofeului ”Ghiocelul de aur” – Marius Bălan, tânărul alexăndrean care a impresionat juriul la X Factor – Octavian Broşteanu, dar și zbuciumații de la Bandidos. Spectacolele au fost prezentate de Iulian Niculae.

Pact by Leo Iorga (3)

De menționat este și faptul că, alternativ cu demonstrațiile artistice, cei prezenți au avut parte de o ambianță în care a predominat mirosul de mici și de alte produse comestibile, nemaivorbind de existența tarabelor și a tiribombelor, fiecare cu specificul ei de activitate și cu adepții săi ale căror gene greu pot fi manipulate spre propășire.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*