Ovidiu Sîrbu, primarul Alexandriei pentru o zi

în Actualitatea politică

ovidiu 2 Carmen Dumitrescu

Ideea mai veche a lui Victor Drăguşin de a da posibilitatea unui tânăr ca în preajma zilei de 1 iunie să vadă pe propria piele cum se simte statutul, dar şi responsabilitatea de primar, a fost preluată şi de Adrian Gâdea, şi de Carmen Daniela Dan. Dar pentru că, de regulă, ideile copiate nu prind prea bine la publicul larg, nici noi nu ne vom referi la acţiunile prefectului şi preşedintelui de consiliu judeţean, pentru că nu par foarte naturale şi nici nu debordează de originalitate, ci la acţiunea “Tânăr primar pentru o zi”, practicată şi brevetată de Victor Drăguşin.

ovidiuAstfel, numele celui care a ocupat fotoliul primarului Alexandriei pentru o zi este Ovidiu Sîrbu, elev al liceului pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria. Tânărul de 17 ani are ambiţii bine definite şi, potrivit paginii sale de Facebook, este şi un veritabil luptător, fiind înscris la Karate Kanazawa Alexandria. Dar, mai presus de toate, Ovidiu este un tânăr foarte popular şi îşi merită, din punctul de vedere al colegilor lui, experienţa inedită trăită în acest an la Primăria Alexandria.

ovidiu 3Potrivit lui Victor Drăguşin, se pare că Ovidiu a fost puţin emoţionat la începutul experienţei de primar al Alexandriei, dar după ce s-a familiarizat cu instituţia, programul acesteia şi echipa de oameni din subordine, el s-a descurcat foarte bine. Ba chiar mai mult decât atât, tânărul primar al Alexandriei n-a stat prea multă vreme la birou, preferând să facă o vizită copiilor din grădiniţele din oraş.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*