Orban a numit încă un secretar de stat din Teleorman

în Actualitatea politică

Ludovic Orban nu neglijează Teleormanul când își face echipa. După numirea lui Cristi Barbu secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, astăzi, o altă numire surpriză a venit din județul nostru.

Vera Mitran a fost numită în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, având rang de secretar de stat, conform deciziei care a apărut în Monitorul Oficial, joi.

Femeie de afaceri și soția celui care a fost președintele organizației locale a PNL Alexandria, Mihai Murar, Vera Mitran este o achiziție bună a PNL Teleorman, având o activitate construită până în prezent cu multă conștiință profesională.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*