liberinteleorman.ro

Orange Elephant a deschis, la Alexandria, primul magazin din țară cu jucării educative

26 aprilie 2016

Monica Vasilescu

orange elephant (2)Asociația pentru Educație și Dezvoltare Comunitară a pus bazele primei afaceri sociale din zona Teleormanului, ca urmare a finanțării asigurate de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – Investește în oameni! AEDC a obținut, în regim de franciză, marca Orange Elephant. În acest sens, în Alexandria, s-a deschis primul magazin Orange Elephant din țară, cu produse și servicii destinate dezvoltării creativității copiilor.

Migală, creativitate și pasiune. Acestea sunt cuvintele esențiale pentru a descrie atmosfera regăsită în magazinul Orange Elephant, din Alexandria, care este, de orange elephant (1)fapt, un concept store prin natura specificului său: spațiu mic, amenajat într-un stil atrăgător pentru copii, produse personalizate și în acord cu tendințele internaționale privind evoluția copiilor în materie de creativitate precum și cu exigențele părinților. Aici, furnizarea serviciilor se face într-o manieră interactivă alături de alți copii, instruiți de personal specializat în realizarea unor obiectorange elephant (4)e decorative/artistice.

Sub numele de marcă ”Orange Elephant”, în magazinul situat pe strada Dunării din Alexandria (zona Pieței Centrale), sunt prezentate obiecte pentru dezvoltarea copiilor cu vârste de până la 12 ani. Copiii pot găsi aici seturi de idei pentru dezvoltarea abilităților motorii fine și a abilităților creative, jucării cu un design spectaculos unic, articole pe care le pot confecționa manual. Produsele finite sunt întruchiparea sufletului omului mic, viziunea sa asupra obiectelor și creativitatea liberă de imagini stereotipe.orange elephant (3)

În galeria Orange Elephant se regăsește activitatea micuților care au călcat până acum pragul magazinului și au confecționat diverse produse de idei creative. Cei mici pot alege dintr-o gamă extrem de variată de seturi interesante de instrumente și jucării din plastic și plastilină de o calitate foarte bună pe care le pregătesc nu numai util, ci și distractiv.

orange elephant (5)Orange Elephant are și o componentă socială, asigurată de AEDC din profitul obținut în urma vânzării produselor și serviciilor și se materializează în  Programul Orange Elephant – Ora de creație. Prin intermediul acestui program, 50 de copii aflați în situații de risc din școli și grădinițe din județul Teleorman au acces gratuit la activități educativ-creative în cadrul unor ateliere de creație organizate în magazinul Orange Elephant. Programul își propune să ofere copiilor aflați în situații de risc oportunități de dezvoltare orange elephant (6)personală, de valorificare a potențialului creativ care să îi capaciteze pentru a fi mai bine pregătiți să interacționeze în contextul relațiilor lor familiale, școlare și sociale.

Orange Elephant este un producător de materiale originale pentru copii, conforme cu standardele internaționale de calitate și de siguranță pentru cei mici și oferă o gamă largă de produse artistice, la prețuri echitabile, încurajând creativitatea și dezvoltarea.

magazinLinia produselor se distinge prin unicitate și multifuncționalitate, atât în materialele folosite, cât și prin ideile puse în aplicare. Produsele care se găsesc acum și în România (Alexandria) sunt foarte apreciate în Rusia, Cehia, Polonia, Georgia, Armenia, Anglia, Emiratele Arabe Unite, SUA, Belarus, Hong Kong, Grecia, Indonezia, Malaysia, Qatar, Singapore, Ucraina, Africa de Sud, Filipine, Azerbaijan și Olanda. Copiii iubesc aceste jocuri și sunt întotdeauna fericiți să participle la orele de creație. Orange Elephant dezvoltă copiii în joacă!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Concert religios la Alexandria

Următorul articol

Casa Mamut – o fărâmă de istorie adusă de vremuri în prezentul roșiorenilor

Cele mai recente articole de Actualitate