liberinteleorman.ro

Optimism teleormănean: Primăria Alexandria se pregătește să petreacă de 1 iunie cu 39.850 lei

Pandemia nu afectează prea mult achizițiile publice la nivel local, iar autoritățile par optimiste cu privire la evoluția situației, așa că organizează evenimente fără rețineri. Este și cazul Primăriei Alexandria, care în luna martie, s-a gândit să inițieze deja evenimentul de celebrare a zilei de 1 iunie, contractând servicii în valoare de 39.850 de lei. Adică vreo 8.000 de euro. Din banii noștri, evident. E drept că se discută deja despre o izolare care va dura luni bune și despre un risc ca pandemia să rărească serios numărul eventualilor participanți la astfel de evenimente cu parfum electoral, dar instituția menționată pare foarte optimistă. Pentru că, din moment ce a contractat servicii de o asemenea valoare, e de presupus că autoritățile locale din Teleorman au indicii clare că pandemia se termină până pe 1 iunie. Și oamenii vor putea ieși la spectacole în Pădurea Vedea. Lucru care, e drept, ne bucură, din moment ce autoritățile naționale și internaționale n-au fixat încă un termen pentru revenirea la normalitate. Să luăm, așadar, vestea cu optimism! Iată și detaliile achiziției:

Pe data de 5 martie, Primăria Alexandria solicita în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o ofertă în vederea unei achiziții directe de servicii organizare evenimente. N-a trecut o zi și o firmă din Craiova a și bifat contractul, urmând să organizeze, pe data de 1 iunie minim 4 ore de spectacol în Parcul Pădurea Vedea, cu începere de la ora 17.00.

Rețineți, așadar! Autoritățile din Teleorman dezvăluie, practic, un termen clar, cu precizie la minut, pentru ieșirea din pandemie! Valoarea cumpărării directe, finanțate din bugetul local, se ridică la nici mai mult, nici mai puțin de 8.287 de euro, adică 39.850 lei.

În condițiile date, avem două vești bune: prima ar fi aceea că pandemia se termină sigur până pe 1 iunie, la ora 17.00 și a doua că în bugetul local mai sunt destui bani pentru petreceri, așadar ar trebui să fie și pentru niște ajutoare acordate unităților spitalicești aflate în nevoie. Că, fiind vorba de banii noștri, noi am cam vrea să-i direcționăm către sănătate. Măcar acum, când niciunul dintre noi nu știe dacă mai are mult de trăit…

LATER EDIT: Potrivit reprezentanților companiei de organizare evenimente, oferta a fost făcută înainte de instituirea stării de urgență, astfel că, dacă lucrurile nu se vor ameliora pe parcurs, evenimentul nu va mai avea loc.

Advertisement

1 Comment

  1. Cel mai probabil și parada Europei va fi anulată. Țin minte și acum cum ne tria Gitoi, Păun și Taujan, în funcție de interese, care pleacă și care nu pleacă în Olanda, Finlanda sau Turcia. Asta apropo de nepotism, nemernicie și lovele spălate de asociația Euro Teleorman cu largul concurs de împrejurări al tuturor cadrelor didactice teleormănene și al autorităților locale.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

GALERIE FOTO. La Alexandria, izolarea e luată în râs de populație: oamenii stau la cozi, nu păstrează distanțele și nu stau acasă

Următorul articol

Dănuț Cristescu: „Avem în Teleorman 6 cazuri noi de cetățeni infectați cu noul coronavirus, în total 8”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică