liberinteleorman.ro

Opt soldați americani, implicați într-un accident rutier în Teleorman. Doi dintre ei au fost trimiși la Spitalul Militar din București

21 iunie 2019

Astăzi, pe raza localității Peretu, a avut loc o coliziune între două autovehicule. Într-unul dintre ele se aflau opt soldați americani. Doi dintre ei au fost transportați imediat la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, pentru îngrijiri medicale.

Surse din cadrul spitalului ne-au declarat că cei doi nu erau răniți grav, având doar niște contuzii, însă, la cerere, aceștia ar fi fost transportați la Spitalul Militar din București.

Accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 18.00, pe drumul Național 6 și a implicat două autovehicule, în speță o autoutilitară și un autoturism condus regulamentar de un bărbat. Din primele cercetări rezultă că vinovat de producerea accidentului a fost șoferul autoutilitarei, în care se aflau soldații americani, dar în cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor evenimentului rutier.

În mașina care circula regulamentar se aflau trei cetățeni bulgari, printre care și un copil, transportat și el la spital pentru îngrijiri medicale.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Mai mulți consilieri locali din Turnu Măgurele cer retragerea titlului de cetățean de onoare al lui Liviu Dragnea

Următorul articol

Pesta porcină africană lovește din nou Teleormanul! Virusul, confirmat la Suhaia și Pietroșani

Cele mai recente articole de Actualitate