Opt soldați americani, implicați într-un accident rutier în Teleorman. Doi dintre ei au fost trimiși la Spitalul Militar din București

în Actualitate/Administratie

Astăzi, pe raza localității Peretu, a avut loc o coliziune între două autovehicule. Într-unul dintre ele se aflau opt soldați americani. Doi dintre ei au fost transportați imediat la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, pentru îngrijiri medicale.

Surse din cadrul spitalului ne-au declarat că cei doi nu erau răniți grav, având doar niște contuzii, însă, la cerere, aceștia ar fi fost transportați la Spitalul Militar din București.

Accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 18.00, pe drumul Național 6 și a implicat două autovehicule, în speță o autoutilitară și un autoturism condus regulamentar de un bărbat. Din primele cercetări rezultă că vinovat de producerea accidentului a fost șoferul autoutilitarei, în care se aflau soldații americani, dar în cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor evenimentului rutier.

În mașina care circula regulamentar se aflau trei cetățeni bulgari, printre care și un copil, transportat și el la spital pentru îngrijiri medicale.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*