liberinteleorman.ro

ONIX vinde bilete la concertul lui Horia Brenciu

19 mai 2017

Mai sunt doar câteva zile până la concertul pe care Horia Brenciu îl va susține la sala Polivalentă din Alexandria, pe 26 mai, de la ora 20.00, iar locurile sunt ocupate în proporție de 90%. Surpriza organizatorilor, cea prin care Club ONIX Glamour din Alexandria (sponsor principal al evenimentului) subvenționează 50% din prețul biletelor la toate categoriile pentru un număr de 100 de bilete va înceta în seara aceasta, la ora 00.00. Cei care doresc să cumpere un bilet redus la jumătate trebuie să acceseze link-ul http://www.eventim.ro/ro/bilete/horia-brenciu-hb-orchestra-alexandria-sala-sporturilor-460778/event.html, să selecteze campania Onix Glamour și să introducă un cod promoțional: „ONIX2017”.

De asemenea, după închiderea ofertei, biletele pot fi achiziționate de la club ONIX din Alexandria, la preț normal. Costul unui bilet diferă în funcție de locul dorit în sală: VIP – 200 lei, Categoria 1 – 120 lei, Categoria 2 –  80 lei, Categoria 3 – 50 lei.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Spectacol multimedia la Alexandria, marca A.G. Weinberger, în cadrul unei noi acțiuni caritabile Rotary

Următorul articol

Gâdea se înscăunează președinte peste pesediști

Cele mai recente articole de Actualitate