liberinteleorman.ro

ONIX subvenționează bilete la concertul lui Horia Brenciu!

12 mai 2017

Mai sunt doar câteva zile până la concertul pe care Horia Brenciu îl va susține la sala Polivalentă din Alexandria. Pe 26 mai, de la ora 20.00, îndrăgitul artist, alături de HB Orchestra, le va cânta celor care îi apreciază muzica melodiile lor preferate. Cât privește accesul, prețul unui bilet diferă în funcție de locul dorit în sală. VIP – 200 lei, Categoria 1 – 120 lei, Categoria 2 –  80 lei, Categoria 3 – 50 lei.

Organizatorii au o surpriză! Club ONIX Glamour din Alexandria, care este sponsor principal al evenimentului, a hotărât să subvenționeze 50% din prețul biletelor la toate categoriile pentru un număr de 100 de bilete!

Accesează următorul link, selectează campania Onix Glamour și introdu codul promoțional „ONIX2017” :
http://www.eventim.ro/ro/bilete/horia-brenciu-hb-orchestra-alexandria-sala-sporturilor-460778/event.html

Biletele pot fi achiziționate și din rețeaua Eventim din toată țara și din locțiile partenere: benzinăriile OMV, Orange, Vodafone, hypermarket-urlie Carrefour, Germanos, Cărturești, Humanitas, Diverta!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Cum l-a făcut APIA (ne)om pe Eugen Coman?

Următorul articol

Polițiștii teleormăneni au reținut 14 permise de conducere în trei zile

Cele mai recente articole de Actualitate